Nadia Comăneci este impotriva lui Ilie Năstase

Sport  |  0 comentarii

Intr-un meci demonstrativ 

Disputa intre staruri ale lumii sportive romane: Nadia Comăneci şi Ilie Năstase, au susţinut vineri un meci demonstrativ de tenis, în faţa spitalului de urgenţă pentru copii "Marie Curie" din Bucureşti.
În continuare a intrat în joc Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, precum şi mai mulţi copii internaţi în această unitate medicală.
Reprezentanţii sportului românesc au vizitat etajele 6 şi 7 de la acest spital, modernizate cu ajutorul banilor obţinuţi de ediţia trecută a turneului ATP care a avut loc la Bucureşti.

Vremea Bucuresti                 
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,Sportivii au intrat în saloane, i-au încurajat pe copii şi pe părinţi, le-au oferit jucării şi tricouri cu înscrisul "Campioni".
"A fost o vizită emoţionantă pentru mine. Sper ca şi alţi oameni care câştigă bani în România să investească în unităţi medicale similare", a declarat Ilie Năstase.
La rândul său, Nadia Comăneci a precizat: "Am vizitat, în SUA, câteva spitale pentru copii. Ceea ce s-a făcut aici este frumos, dar trebuie continuat ca acest sprijin să fie acordat la scară mai largă".Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *