Nastere copil familie apa lapte scoala medic fermieri primar buletin stiri ziare Zalau

Stiri Salaj  |  0 comentarii

In Salaj, in 2010: Zeci de copii au nascut copii

De la un an la altul, societatea romaneasca pare sa scape din mana anumite probleme extrem de dureroase si care privesc direct segmentul de populatie cel mai neajutorat si mai vulnerabil: copiii. Un astfel de fenomen, ce pur si simplu a ajuns necontrolat, este cel al mamelor minore, adica acele fete care nu au depasit inca varsta majoratului, dar care aduc pe lume copii, desi nu sunt pregatite sa ii creasca.

1.600 de familii - sub “protectia” noilor contracte cu Compania de Apa

Mai mult de 1600 de familii din blocurile municipiului Zalau si-au desemnat reprezentanti care sa semneze noile contracte de furnizare a serviciului de apa si canal. Ultimul termen pana la care reprezentantii locatarilor sau ai asociatiilor de locatari pot sa incheie contractele cu societatea Compania de Apa Somes Cluj Sucursala Salaj este 28 ianuarie 2011

Zahar si lapte praf gratuit pentru zalauanii din categorii defavorizate

Cei 6.657 de zalauani beneficiari ai Programului European de Distribuire a Alimentelor sunt asteptati la punctele de distribuire pentru a ridica si cantitatile de zahar si lapte praf, care au ajuns in depozitele Directiei de Asistenta Sociala Comunitara a administratiei municipale, se arata intr-un comunicat de presa remis de Primaria Zalau.

     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Debut cu “stangul” in programul de distributie a merelor in scoli

In sapte din cele opt zone ale Salajului s-au distribuit scolarilor, in prima zi de contract, pliante publicitare in loc de mere. Doar in scoli din zece unitati administrativ-teritoriale din judet, din comunele Camar, Halmasd, Ip, Marca, Nusfalau, Boghis, Plopis, Sag, Valcau de Jos si orasul Simleu Silvaniei, au fost impartite, la 4.244 de elevi din clasele I-VIII, mere (si brosuri) prin Programul "Fructe in scoli", de catre firma SC Symbi Prodcom SRL Ip.

Pentru servicii medicale: Salajenii pot dovedi ca sunt asigurati, doar cu buletinul

Incepand din acest an, salajeni asigurati in sistemul de sanatate vor beneficia de un Sistem Informatic Unic Integrat (SUI) imbunatatit, ne-a declarat directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CAS), Claudiu Barsan. Astfel, pacientii care se vor prezenta la medicii de familie, medicii de specialitate, dar si la alti furnizori de servicii medicale vor putea face dovada calitatii de asigurat prin simpla prezentare a buletinului, CNP-ul urmand a fi intros in sistemul informatic si verificat rapid. „Pacientii nu vor mai trebui astfel sa se prezinte la ghiseele CJAS pentru a solicita dovada scrisa a calitatii de asigurat, lucrurile urmand sa fie mult mai simple de acum incolo pentru ei”, a declarat Claudiu Barsan.

Bani pentru fermieri

Pana pe data de 21 ianuarie 2011 se pot depune cereri de plata pentru ajutor financiar pentru fermieri si producatori agricoli din zonele defavorizate. Potrivit informatiilor furnizate de responsabilul mass-media al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Salaj, Doina Pintea, in aceste zile, a demarat cea de-a treia etapa de depunere a solicitarilor financiare pentru "Ajutor specific acordat pentru producatorii de lapte de vaca din zonele defavorizate" si "Ajutorul specific pentru imbunatatirea calitatii produselor agricole in sectorul de agricultura ecologica", scheme de plata finantate din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA).

Nevasta primarului din Surduc vinde alimente expirate

Nevasta primarului comunei Surduc a fost prinsa cu "mata-n sac" de comisarii de la Protectia Consumatorilor. Mai exact, cu alimente expirate, pe care le comercializa in magazinul pe care il are deschis in localitatea Tihau. De altfel, in „ABC”-ul respectiv a fost descoperita cea mai mare cantitate de produse alimentare cu termenul de valabilitate depasit, din toate cele 34 de magazine controlate in luna decembrie.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *