National Arena a gazduit un meci cu scor egal

Sport  |  0 comentarii

Primul meci jucat pe National Arena a avut ca rezultat un egal. Echipa naţională de fotbal a României a remizat, scor 0-0, cu reprezentativa Franţei, în preliminariile Euro-2012, în primul meci disputat pe Arena Naţională, care a fost inaugurată în această seară şi la care au asistat 55.000 de spectatori.
Jucatorii României: Tătăruşanu - Luchin, Goian, Chiricheş, Raţ - Nicoliţă, Bourceanu, Cociş, C. Lazăr (B. Stancu '43), Tănase - Marica (G. Bucur '90+1). Selecţioner: Victor Piţurcă.
Jucatorii Franţei: Lloris - Sagna, Rami, Abidal, Evra - Cabaye (Nasri '76), M'Vila - Valbuena (Remy '71), Martin, Ribery - Benzema. Selecţioner: Laurent Blanc.
La meciul de pe Arena Naţională au asistat 49.182 de spectatori, dintre care aproximativ 300 de fani francezi împărţiţi în două grupuri.

Vremea Bucuresti                 
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,Fundaşul dreapta Cristian Săpunaru, anunţat titular, s-a accidentat la încălzirea dinaintea partidei şi a fost înlocuit în echipa de start de Srdjan Luchin. Săpunaru a ieşit de pe teren, după încălzire, ţinându-se de pulpa piciorului drept.
Pe fiecare scaun de pe Arena Naţională spectatorii au găsit steguleţe tricolore şi cartoane colorate pentru coregrafie. La intonarea imnului, suporterii au avut plăcuţe în roşu, galben şi albastru pe care le-au ridicat deasupra capului.
La pauză s-au format cozi de câte 50 de persoane la grupurile sanitare aflate pe terasamentul exterior al Arenei Naţionale şi de câte 100 de persoane la chioşcurile de vânzare de băuturi răcoritoare şi gustări. De asemenea, zece de persoane şi-au achiziţionat tricouri şi fulare de la magazinele de echipament sportiv din incinta Complexului.
Jucătorii echipei naţionale a României au fost huiduiţi la finalul meciului. Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost fluierat încă înainte de încheierea meciului, deoarece trăgea de timp.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *