Nicole Alexander: legături amoroase cu gazda emisiunii Flavor Flav

Fotomodele America  |  0 comentarii

Nicole Alexander s-a născut la data de 12 iulie 1983 in Detroit, Michigan, SUA. Aceasta mai este cunoscută şi sub numele de Hoopz. Este un model şi o actriţă americana, popularitatea sa fiind datorată participării şi câştigării reality-show-ului „Flavor of Love”, difuzat de postul de televiziune VH1. După o competiţie naţională difuzata în 10 episoade, Nicole a reuşit sa iasă învingătoare.

Aceasta este absolventa Liceului Woodhaven din Brownstown. Şi aici a fost o fata foarte populară datorită laturii sale sportive, practicând atletismul şi baschetul. În prezent ea locuieşte în apropiere de Dearborn. Înainte de a-şi începe cariera sa actoricească, Nicole Alexander a lucrat alături de unchiul său la o firma  de demolare şi de reconstruire a caselor.

La vârsta de 23 de ani a dat o proba pentru participarea la emisiunea „Flavor of Love”,reuşind să reziste într-un mediu competitiv acerb timp de două luni, alături de alte fete aspirante la titlul de actriţă şi de model. Nicole a devenit în scurt timp un subiect controversat datorită legăturii sale amoroase cu gazda emisiunii- Flavor Flav.

Ulterior acestui concurs, ea continuă să apară în diverse calendare, reclame şi reviste, fiind şi model pentru agenţia „Eye Candy & Titanium Girlz”. A mai apărut in diverse videoclipuri, precum cel al lui Will Smith, „Party Starter”, cel al lui Lil' Keke, „Chunk Up The Deuce”, dar şi in videoclipurile „The Game's” şi „Wouldn't Get far”.

Nicole Alexander a anunţat de curând că a primit mai multe oferte de a juca în filme. A acceptat scenariul filmului în care mai joacă şi Mekhi Phifer şi Trick Daddy şi ăn prezent da audiţii pentru un viitor film intitulat „Friends are Forever”. A apărut şi într-un episod al serialului MTV- „Wild 'N Out”. Aceasta a avut şi probleme cu justiţia, fiind arestata la data de 13 iunie 2006 acasă la ea în Dearborn, Michigan din cauza faptului că s-a certat cu un poliţist. A fost eliberata pe 14 iunie 2006.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *