Notificare de plata drepturi salariale ( salariu ) restante

Modele de notificari  |  0 comentarii

Notificare de plata ( model ) drepturi salariale ( salariu ) restante

  CATRE,
__________________

           Subsemnatul _________________, domiciliat in ________________ ,in conformitate cu dispozitiile art.  277 din Legea nr. 53 / 2003 privind Codul Muncii actualizat, formulam urmatoarea  :

NOTIFICARE
prin care va somam sa ne platiti in termen de 15 zile de la primirea prezentei notificari drepturile salariale aferente perioadei ________________, impreuna cu indemnizatiile de concediu de odihna corespunzatoare acestei perioade, actualizate cu indicele de inflatie

Mentionam faptul ca societatea dumneavoastra a fost obligata prin Sentinta Civila nr. _____________________, pronuntata de catre Tribunalul ______________ in dosarul nr. __________________ sa ne plateasca aceste drepturi salariale impreuna cu indemnizatiile de concediu aferente perioadei ___________________ .
Mentionam de asemenea faptul ca Sentinta Civila aratata mai sus a devenit irevocabila prin respingerea recursului promovat de catre societatea dumneavoastra la Curtea de Apel ___________ .- Decizia Civila __________________ .

Suma de bani pe care o solicitam conform Sentinteei civile nr. ________________ este de _____________ lei reprezentand drepturi salariale ____________ precum si indemnizatiile de concediu de odihna aferente actualizate cu indicele de inflatie pana la data efectiva a platii .
In cazul in care nici dupa primirea prezentei nu veti intelege sa ne achitati sumele mentionate mai sus , va comunicam ca vom face uz de toate mijloacele legale in vederea recuperarii banilor, in speta, vom declansa executarea silita impotriva societatii dumnevoastra, vom declansa procedura insolventei si vom formula in temeiul art. 277 din Legea 53 / 2003 privind Codul Muncii , plangere penala pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a hotararilor judecatoresti.
        Data: ____                                                     _________________________

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *