Notificare reziliere contract vanzare cumparare

Modele de notificari  |  0 comentarii

Model notificare reziliere contract


CATRE,
___________________


    S.C. _________SRL _______cu sediul in loc. _________________,  inregistrata la Reg. Com. sub nr. ________________--, ____________, prin reprezentant legal _________________ __________________, in temeiul Capitolui _____, art. ____ si __________ din Contractul de vanzare – cumparare nr. _________, va notificam rezilierea contractului datorita nerespectarii clauzelor acestuia, respectiv neachitarea ratelor lunare, obligatie pe care v-ati asumat-o prin achizitionarea produselor prevazute la art____ din contract.
In fapt intre societatea noastra si dumneavoastra s-a incheiat contractul de vanzare cumparare nr. _____________prin care societatea noastra v-a vandut un un _______________________ la pretul de _______________, iar dumneavoastra aveati obligatia de a achita la livrarea acestui produs un avans de _______lei si apoi _____ rate lunare egale, fiecare avand valoarea de _____ lei .

De la semnarea contractului si receptia marfii ati achitat doar suma de _________lei din care _____lei reprezentand avans si suma de _____ lei reprezentand prima rata lunara si partial din cea de-a doua rata .

Avand in vedere aceste considerente, va somam ca in termen de 5 ( cinci ) zile de la primirea pezentei sa achitati intreg debitul restant de ____lei ce a devenit scadent in totalitate prin rezilierea contractului in conformitate cu prevederile art. ____, la care se adauga penalitati de intarziere conform art. 3.3 din contract in valoare de ______ lei, calculate pentru debitul restant in valoare de ______ lei neachitat pana la data prezentei ( lunile iunie,iulie, august, septembrie si octombrie ).

Suma totala pe care o aveti de achitat este in cuantum de ______ lei .

       In cazul in care nu veti da curs acestei somatii in termenul stipulat mai sus ne rezervam dreptul de a va actiona in judecata in vederea recuperarii sumei datorate actualizata la zi cu indicele de inflatie si a cheltuielilor de judecata ( taxa de timbru, onorariu de avocat si de expert ).
 
       Prezenta notificare are ca efect punerea in intarziere a debitorului, conform art. 1079 C.civ. si art. 275 C. proc. civ si da dreptul creditorului sa ceara plata daunelor suferite .

SC _______ SRL ____

Administrator,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *