Noul Ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, hotaraste saptamina viitoare ce face cu Autostrada Transilvania - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Anca Boagiu hotaraste saptamina viitoare ce face cu Autostrada Transilvania

Cum il va inlocui actualul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu pe Radu Berceanu ramine de vazut. Deocamdata, autoritatile centrale si clujene, implicate in construirea celor doua ocolitoare de la Cluj si a tronsonului 2B al Autostrazii Transilvania (Campia Turzii - Gilau), sustin ca nu vor interveni schimbari.
Ultima vizita pe care Berceanu a facut-o pe santierele din Cluj a fost luna trecuta, mai exact in 18 august, cind alaturi de premierul Emil Boc au lansat termene privind finalizarea marilor proiecte de infrastructura din judet. Cei doi au sustinut ca pina la sfirsitul anului, atit centura Valcele-Apahida, cit si ocolitoarea Bulevardul Muncii-Apahida si cei 10 kilometri de autostrada dintre Turda si Campia Turzii trebuie sa fie gata. Cit despre bani, fostul ministru al Transporturilor, proaspat remaniat, sustinea ca pina Bechtel va lucra pe datorie. Insa ce se va intimpla de acum incolo si in ce masura schimbarea ministrului ar putea intirzia unele termene limite impuse, nimeni nu poate spune clar.

Sursa: ftr.ro

06.03.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *