Nu circulati miercurea pe DN 1, riscati sa fiti implicati intr-un accident rutier - Ziare Oradea

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

Nu circulati miercurea pe DN 1, riscati sa fiti implicati intr-un accident rutier

Daca vreti sa nu cadeti victima unui accident, trebuie sa stiti in ce zile sa evitati sa circulati pe anumite sosele din judet si intervalele orare in care se petrec cele mai multe accidente. De exemplu, nu circulati pe DN 1 miercurea, intre orele 07.00 - 10.00 si 15.00-17.00, pentru ca in acest interval cresc sansele sa fiti implicat intr-un accident, potrivit statisticilor.
Cea mai aglomerata sosea din Bihor este DN 1 Bors - Cluj, soseaua de la intrarea in tara, dinspre Ungaria. In primele sase luni, pe cel mai circulat drum din judet au avut loc 20 de accidente, in urma carora si-au pierdut viata doi oameni si zece au fost raniti grav.
Cel mai grav accident din judet, din ultimele luni, este cel petrecut pe soseaua de centura a Oradei, in dreptul Cimitirului Municipal. O mama si cei doi copii ai ei au murit in carnagiu. Din informatiile furnizate de politisti, Ana Loga, de 32 de ani, se intorcea impreuna cu cei doi copii din Betfia, de la parinti. Pe soseaua de centura, femeia ar fi pierdut controlul masinii pe care o conducea si a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un Citroen. In urma accidentului, soferita a murit pe loc. La fel si fiica ei, Alexandra Loga, de 13 ani. Baiatul femeii, Marius Loga, a fost proiectat in sant si a fost dus de urgenta la spital, insa n-a putut fi salvat.

Sursa: Adevarul.ro

01.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *