Numarul autorizatiilor de construire acordate pentru cladiri rezidentiale este in usoara crestere in judetul Arges - Ziare Pitesti

Stiri Arges  |  0 comentarii

Mai multe autorizatii de construire

Numarul autorizatiilor de construire acordate pentru cladiri rezidentiale este in usoara crestere, informeaza Directia Judeteana de Statistica Arges. Ultimele tendinte arata o revenire in sectorul constructiilor rezidentiale in mediul urban si o scadere in cel rural.
Datele statistice la nivelul judetului Arges arata ca numarul autorizatiilor de construire eliberate in luna iulie a anului in curs pentru cladiri rezidentiale a fost de 178, dintre acestea 59 fiind eliberate pentru mediul urban (33,1% din total) si 119 pentru mediul rural (66,9%).
Comparativ cu luna corespunzatoare a anului 2009 au fost eliberate cu 5 autorizatii de construire mai mult (+2,9%), cresterea manifestandu-se numai in mediul urban unde au fost eliberate cu 24 autorizatii de construire mai mult (+68,6%) in timp ce in mediul rural numarul autorizatiilor de construire eliberate s-a redus cu 19 (-13,8%). Se constata, astfel, o evolutie inversa decat pana in urma cu o luna cand ritmul constructiilor in mediul rural il depasea pe cel din mediul urban.

Sursa: epitesti.ro

21.09.2010

 


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *