Occidentul cauta forta de munca din Romania ! Englezii vor bone romance - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Occidentul cauta forta de munca din Romania!
Englezii vor bone romance

In plina criza financiara, tot mai multi romani raman someri, fara nici o posibilitate de angajare in tara noastra. Exista insa o solutie. Pe site-ul Tjobs.ro gasiti foarte multe locuri de munca, disponibile imediat, oferite de angajatorii straini. Iata cateva dintre cele mai cautate posturi.
Anglia: Bone. Se cauta 100 de baby-sitter, program full-time. Salariul este intre 400 si 600 de lire sterline pe luna, cazare si masa. Contractul este de la cateva luni, pana la doi ani. Cerinte: programul se adreseaza in special tinerelor cu varsta intre 18 si 27 de ani, necasatorite, care sa aiba cunostinte minime de limba engleza. CV-urile se aplica pana pe 16.11.2010.
SUA: Munca in taberele de copii. 100 de oferte de munca, sezonier. Salariul este intre 1.800 si 2.000 de dolari, cazare, masa, transport si asigurare. Contract de munca intre 9 si 11 saptamani. Cerinte: varsta cuprinsa intre 19 si 30 de ani, student la o universitate/colegiu, educator, pedagog, vorbitor de limba engleza. CV-urile se pot depune pana la data de 28.10.2010.
Se cauta cameriste pentru vase de croaziera
Cei care doresc sa munceasca pe vase de croaziera au si ei o sansa. Cele mai multe oferte sunt pentru chelneri, barmani, cameriste, receptioneri. Mai multe detalii despre locuri de munca in strainatate puteti gasi accesand siteul www.tjobs.ro.

Sursa: Libertatea

04.10.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *