Oferta de garsoniere in blocurile noi din Bucuresti pleaca de la 25.000 de euro ! - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Oferta de garsoniere in blocurile noi din Bucuresti
pleaca de la 25.000 de euro!

Cele mai ieftine garsoniere si apartamente cu o camera din blocurile noi din Bucuresti pleaca de la 25.000 de euro in Berceni si merg spre 40.000 de euro in zone precum Dristor sau Militari ca sa ajunga la preturi de peste 80.000 de euro in "zone zero" precum Unirii, Tineretului sau Aviatiei.
La 25.000 de euro gasim in Berceni garsoniere cu o suprafata utila de 27,5 metri patrati. Blocul este construit in acest an, iar amplasarea este in zona Carrefour - Grand Arena. Rata lunara pentru achizitia acestei garsoniere este in jur de 103 euro.La Brancoveanu, in zona Luica, sunt apartamente cu o camera la 32 de metri patrati suprafata utila si la preturi de 25.000 de euro.
Daca vreti sa trecem la o categorie superioara de pret, de exemplu, la 44.187 euro, exista garsoniere pe Oltenitei cu 44 de metri patrati suprafata construita. Nu uitati ca toate aceste preturi sunt negociabile. In general, se poate obtine un discount de pana la 8% din pretul afisat pentru vanzare.Specialistii va sfatuiesc sa nu acceptati achizitia de apartamente neterminate pentru ca multi dezvoltatori au mari probleme financiare in aceasta perioada si s-ar putea sa nu mai termine lucrarile sau sa intre in faliment.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *