Opera notar Frutti Fresh reduceri taxi accident bani spaga bmw tren abuz migratie ajutor social stiri ziare Iasi

Stiri Iasi  |  0 comentarii

La Opera din Iasi, concursurile se joaca in surdina

Gabriel Birjovanu a candidat pentru postul de director general al institutiei iesene, dar spune ca a fost descalificat pe motive neclare. Acesta sustine ca nu a avut acces la date financiare pentru a-si intocmi proiectul de management. "Copilarii", replica unul dintre cei vizati care este director interimar si contracandidat.

Tunuri de proportii legalizate de notari

Escrocii imobiliari au aratat ca se pot vinde si cumpara terenuri, chiar daca acestea sint ale Consiliului Local. Un fals poate porni o succesiune de alte acte "legale" facute in fata unor notari. In final se ajunge ca reprezentantii Primariei sa isi dea singuri acordul, fara sa stie, la tranzactii prin care se vind parcele din domeniul public. Tot sistemul se bazeaza pe verificarea realizata initial de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara

Gemenii milionari Frutti Fresh se razboiesc in instantele iesene

Fratii Ioan si Viorel Micula, patronii European Drinks, se judeca la Iasi. Cei doi gemeni se cearta din cauza unor hotariri luate intr-o Adunare Generala a Actionarilor. Procesul a fost stramutat la Tribunalul Iasi de la instanta similara din Bihor. Ioan si Viorel Micula doresc sa detina controlul firmei European Drinks. Cei doi detin zeci de firme, in special in judetul Bihor.

Ce reduceri afiseaza marile centre comerciale din Iasi

Magazinele iesene au dat startul la reducerile de sezon. Iulius Mall, Moldova Mall, Hala Centrala, dar si zecile de magazine de pe strada Cuza Voda, isi asteapta clientii cu reduceri de pina la 70%.

Taximetristii ieftini sint o raritate la Iasi

Operatorii de taxi ieseni practica trei tarife n doar 36 de taximetristi le aplica pe cele mai ieftine.Tarifele practicate de taximetristii ieseni ramin printre cele mai mari din tara.

Opozitia devine un singur partid pina in 2019

Propunerea unei aliante oficiale pentru urmatorii opt ani intre PSD si PNL a fost facuta de liderul social-democrat, Victor Ponta. Liberalii par
sa imbratiseze ideea, desi ar prefera un mariaj "cu acte" doar pina in 2016

Opt raniti in doua accidente rutiere de weekend

In ambele cazuri, autoturismele au derapat. Soferii au avut cel mai mult de suferit.Opt persoane au ajuns la spital in acest sfirsit de saptamina in urma accidentelor rutiere ce au avut loc in judet.

Primaria asteapta idei pentru manifestarile de 24 ianuarie

Municipalitatea cauta propuneri de actiuni pentru data de 24 ianuarie. Bugetul propus de municipalitate pentru acest an este de 500.000 lei

Miliarde pentru lucrari invizibile

Nereguli grave descoperite de inspectorii financiari la Primaria comunei Rediu, condusa de liberalul Vasile Haidau. In urma unui control demarat recent, s-a constatat ca primarul Vasile Haidau a platit unor firme de constructii lucrari care nu s-au efectuat niciodata

     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Un BMW, spaga pentru viceprimar?

Viceprimarul Romeo Olteanu se plimba cu un BMW X3 ce apartine firmei Impex Romcatel SA. Recent, firma a primit direct de la primarie un contract de 55 mii lei fara TVA

Iesean sfartecat de tren in gara

Un iesean si-a pierdut viata dupa ce a fost zdrobit de locomotiva unui tren. Victima, un om al strazii, se presupune ca ar fi adormit pe sine dupa ce a consumat bauturi alcoolice.

Liber la abuzuri

Dictatura inspectorilor de control din cadrul instituţiilor statului se va menţine şi în acest an, mai ales prin reglementarea legislativă a unor noi „super puteri” de care vor dispune aceştia. Trimişii statului vor avea acces neîngrădit în spaţiile controlate şi drept la respect din partea celui verificat, nu vor răspunde pentru eventualele greşeli, însă vor fi „stimulaţi” cu procente de până la 30% din salariul de încadrare.

Mica migraţie

Partidul Conservator şi-a început campania de racolări de parlamentari de la Iaşi. Preşedintele PC, Daniel Constantin, a anunţat ieri cădeputatul independent de Iaşi Tudor Ciuhodaru (fost PSD, fost UNPR) s-a înscris în rândurile conservatorilor.  Conducerea formaţiunii doreşte ca, până în luna februarie, să constituie grupuri parlamentare proprii, urmând să poarte negocieri şi cu parlamentarii UNPR,pentru a obţine numărul minim de aleşi necesari.

Adio ajutor social!

Cei care deţin o maşină, un laptop, blănuri, camera video, mai mult de trei vaci sau cinci porci nu vor avea dreptul la ajutor social. Autorităţile au decis care sunt obiectele de strictă necesitate în baza cărora o persoană poate beneficia de venitul minim garantat.


.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *