Ordin 192/2013 - Adeverinta care atesta vechimea in munca

Legislatia muncii  |  0 comentarii

Ordin 192/2013 pentru aprobarea formatului standard al adeverinţei care atestă vechimea în muncă şi vechimea în specialitatea studiilor emis de Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

ART. 1
    Se aproba formatul standard al adeverintei care atesta vechimea in munca si vechimea in specialitatea studiilor, prevazut in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
    ART. 2
    (1) Adeverintele eliberate conform formatului standard aprobat prin prezentul ordin pot atesta vechimea in munca si vechimea in specialitatea studiilor dobandite dupa data de 1 ianuarie 2011.
    (2) Vechimea in munca si vechimea in specialitatea studiilor, dobandite pana la data de 31 decembrie 2010, se probeaza cu carnetul de munca, cu exceptia situatiilor expres prevazute de lege.
    (3) Adeverintele eliberate potrivit formatului standard aprobat prin prezentul ordin sunt aplicabile pentru concursurile/examenele organizate pentru ocuparea functiilor publice care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a, dupa intrarea in vigoare a prezentului ordin.
    ART. 3
    Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I

Vezi si alte modele de adeverinta


0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *