PDL Arges a aruncat la gunoi pensionarii - Ziare Pitesti

Stiri Arges  |  0 comentarii

PDL a aruncat la gunoi pensionarii

Vicepresedintele PSD Arges, Simona Bucura Oprescu, a catalogat efectele Legii Pensiilor drept o actiune impotriva pensionarilor, care ar fi desconsiderati de catre guvernanti, care au considerat ca, taind din pensia oamenilor, asigura banii necesari.
‚ÄěCateva milioane de oameni din Romania, peste 150.000 in Arges, sunt pur si simplu luati la tinta de portocaliii care, este vadit acest fapt de acum, nutresc o ura de neinteles fata de pensionari. Sunt oameni care au muncit o viata intreaga si care acum tremura la gandul ca guvernantii vor sa le taie din venituri. Iar respingerea propunerii PSD de majorare a valorii punctului de pensie la 45% din salariul mediu pe economie reprezinta o noua dovada de cinism din partea guvernantilor.
PSD s-a declarat tot timpul adeptul unor masuri de crestere a veniturilor pensionarilor. A militat tot timpul pentru ca acestia sa duca o viata mai buna. Amendamentul privind stabilirea punctului de pensie la 45% din salariul mediu pe economie ar fi dus tocmai la o imbunatatire considerabila a veniturilor batranilor, dar puterea portocalie s-a opus. Cei ce ne conduc acum - din pacate - trateaza batranii ca pe niste deseuri, scuzata fie comparatia, care trebuie aruncate la cosul de gunoi!

Sursa: epitesti.ro

17.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *