PENNY MARKET se deschide in Jibou din 13 decembrie

Stiri Salaj  |  0 comentarii

PENNY MARKET se deschide in Jibou Incepand din 13 decembrie, Penny Market isi deschide portile in orasul Jibou, din judetul Salaj. REWE Romania, compania care opereaza reteaua de magazine de tip discount Penny Market si Penny Market XXL inaugureaza, astfel, unitatea cu numarul 137 din reteaua sa.

Cu un design inspirat din conceptul Penny Ambiente, noul magazin din Jibou, situat pe Strada 1 Mai, ofera un mediu prietenos si o organizare eficienta pentru cumparaturi rapide si confortabile.

Pe suprafata de cca. 760 mp a magazinului, cumparatorii vor gasi o gama variata de produse alimentare si nealimentare, atat autohtone cat si internationale, cu un excelent raport calitate-pret.

Produse de panificatie, proaspat coapte in magazin Alaturi de gama obisnuita de produse, magazinul isi tenteaza cumparatorii cu un raion de brutarie, unde vor fi nelipsite painea si produsele de patiserie calde, proaspat scoase din cuptor. In timp ce gama de produse alimentare ofera avantajul prospetimii, gama de produse nealimentare beneficiaza de un program saptamanal cu oferte tematice pentru articole practice, cum sunt cele de uz casnic, textile, electrocasnice, papetarie sau articole de joaca si de sezon.

Doar pentru primii clienti! Primii cumparatori sunt asteptati cu oferte speciale, detaliate in pliantul de deschidere. Fiecare client care viziteaza noul magazin in ziua de 13 decembrie va primi, din partea Penny Market, un voucher de 10 lei pe care il poate folosi pentru cumparaturi de minim 50 de lei doar in ziua de luni, 17 decembrie.

De asemenea, clientii care vor solicita cardul Penny Fan Game vor beneficia de preturi preferentiale la diferite categorii de produse si vor putea castiga numeroase premii, printre care noul autoturism Renault Clio. Noul Penny Market Jibou pune la dispozitia clientilor 63 de locuri de parcare si va fi deschis de luni pana sambata, intre orele 08.00 si 21.00 si duminica, intre 08.00 si 19.00. La nivel national, Rewe Romania a creat - pana in prezent - peste 2.800 locuri de munca, iar primul magazin din Jibou a creat, la nivel local, 14 locuri de munca suplimentare. Principiul Penny Market se bazeaza pe achizitionarea de produse autohtone, ponderea cea mai mare in sortiment avand-o produsele alimentare.

Totodata, clientii beneficiaza de o gama extinsa de marci proprii Penny Market, ce contine produse de calitate superioara, atat nationale, cat si internationale, la preturi foarte avantajoase.

Despre Penny Market: Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul din cei mai activi retaileri din Romania. Alaturi de cele 131 magazine Penny Market, compania mai opereaza pe piata romaneasca 6 magazine Penny Market XXL. Grupul REWE se numara printre liderii europeni in comertul alimentar, fiind prezent si in Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia si Bulgaria.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *