PRO TV Magazin - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

    PRO TV Magazin este ghidul TV care ofera cititorilor sai ultimele noutati despre media si entertainement,  cele mai bune recomandari de filme si emisiuni si cele mai exacte programe tv. Este prietenos, dinamic si are un continut editorial diversificat.
    PRO TV Magazin prezinta informatii despre vedetele autohtone si internationale, despre ultimele noutati din muzica, filme, lansari editoriale.
      Pro TV Magazin interactioneaza permanent cu cititorii prin concursuri cu premii interesante si modalitati de participare modern.
Cu o audienta de 873,000 cititori in medie pe editie PRO TV Magazin este lider national de necontestat pe piata revistelor saptamanale cu audienta masurata.
     PRO TV Magazin isi reconfirma pozitia de lider pe piata ghidurilor TV din Romania atat in fata cititorilor cat si a clientilor de publicitate.protvmagazinContact redactie ziar:  PRO TV Magazin
Adresa:
Str. Aurel Vlaicu nr 62 - 64, sector 2, Bucuresti  
Telefon:
031 - 825.62.00;  Fax: 031 - 825.63.00
E-mail:    protv_guide@mpg.ro
Page web:  http://www.protv.ro


anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *