PSD Cluj spital cluj muzeu cluj masini cluj uefa fotbal cluj primaria cluj parc cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Protocolul local dintre ACD şi PSD Cluj va fi semnat mîine în prezenţa lui Victor Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta este aşteptat mîine la Cluj-Napoca pentru a lua parte la semnarea procololului de colaborare la nivel local între PSD şi ACD(PNL şi PC). La eveniment trebuia să participe şi liderul PNL Crin Antonescu, însă acestea nu va mai putea ajunge la Cluj din motive obiective.
Data-limită impusă pentru semnarea protocolului local de colaborare dintre PSD şi ACD a fost de 5 martie.

Senat: Sumele alocate spitalelor pentru hrana pacienţilor ar putea fi majorate cu 30%

Senatorii au aprobat, miercuri, un proiect legislativ prin care ar putea fi majorată cu 30% suma alocată spitalelor pentru hrana pacienţilor.
În favoarea proiectului de lege au votat 45 de senatori, 35 s-au exprimat împotrivă, iar doi  s-au abţinut.

Rusia şi Norvegia şi-au împărţit Marea Barenţ

Duma de Stat a Federaţiei Ruse a ratificat la 25 martie acordul ruso-norvegian privind delimitarea zonelor economice de la Marea Barenţ. În acest fel, s-a pus punct unei vechi dispute istorice dintre Oslo şi Moscova, dispută care a durat 40 de ani.

Expoziţie. Grafică şi pictură de Viorel Cosor

În perioada 23 martie – 14 aprilie, Galeria de Artă „Frezia” din Dej găzduieşte expoziţia de grafică şi pictură aparţinînd timişoreanului Viorel Cosor. Expoziţia reuneşte pe simezele galeriei o parte din lucrările realizate de maestru în ultimii ani.

Clujul, pe locul 5 în ţară la achiziţii auto

Mai mult de jumătate din vînzările de autoturisme din România în 2010 au fost înregistrate de Bucureşti, Ilfov, Timiş, Braşov şi Cluj, unde au fost livrate aproape 60.000 de unităţi. Conform Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile, Bucureşti şi judeţul Ilfov au cumulat anul trecut cel mai mare volum de vînzări, de 42.515 autoturisme.

România a produs surpriza!

Sîntem iarăşi în cărţile calificării cu şanse foarte mari, mai ales că Federaţia din Bosnia a fost dezafiliată, dar ca să prindem barajul trebuie să ne rugăm ca UEFA să dezafilieze şi Federaţiile din Belarus şi Albania!

Continuă şi în acest an campania de împădurire la Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca continuă şi în acest an, printr-un parteneriat cu Direcţia Silvică, acţiunea de împădurire în zona B-dului Muncii. Astfel, în cadrul acestui prograam vor fi plantaţi peste 12.000 puieţi pe o suprafaţă de 2 hectare. Printre speciile ce  vor fi plantate se numără stejarul, frasinul şi salcîmul.

Clujenii - aşteptaţi să se plimbe şi în această vară gratuit cu bicicleta

Clujenii au din nou începînd de ieri posibilitatea de a se plimba gratis cu bicicleta în municipiul Cluj-Napoca, în cadrul cadrul proiectului ‘’I Love Velo’’.
Bicicletele au fost puse gratuit la dispoziţia clujenilor de Raiffeisen Bank şi asociaţia Green Revolution, în cadrul unui program naţional care a funcţionează deja în Bucureşti şi Tîrgu Mureş. Este vorba de 135 de biciclete pe care cei interesaţi le vor putea lua de pe platoul Sălii Sporturior “Horia Demian”, zilnic între 10.00-18.00.

sursa: ziarulfaclia.ro 

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *