PSD Constanta programul rabla afaceri constanta locuinte constanta basescu raja

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Cazul senatorului Mazăre, în atenţia judecătorilor constănţeni

La aproximativ un an de când a izbucnit în presă scandalul de corupţie al senatorului PSD Cătălin Voicu şi de când surse avizate au susţinut că astfel ar fi fost dată în vileag şi aşa-numita „încrengătură" Mazăre-Voicu - senatorul Alexandru Mazăre pus la rândul său sub învinuire la momentul respectiv în ancheta ţintită asupra colegului de partid - nu se mai ştie nimic de cazul cu pricina. Pe de altă parte, judecătorii constănţeni au fost chemaţi la rândul lor să se pronunţe într-un dosar ce are legătură cu ancheta de la Bucureşti.

Bătaie pe discounturi la RABLA

14 mărci auto şi-au adaptat discounturile la programul „Rabla", în speranţa de a impulsiona vânzarile.
Odată cu demararea programului "Rabla" din acest an majoritatea importatorilor şi dealerilor de pe piaţa locală au demarat noi campanii de discounturi pentru a atrage clienţi. Astfel 14 din cele 43 de mărci de autoturisme prezente pe piaţa locală au publicat deja pe site-urile oficiale oferte le­ga­te de programul Rabla, în speranţa de a atrage mai mulţi clienţi în cen­­trele de vânzare. Promovarea se în­dreap­tă către clienţii persoane fizice, după o perioadă de aproape două luni în care vân­zările de maşini s-au derulat aproa­pe exclusiv către companii.

Studenţii de la Ovidius participă la platforma de stimulare a afacerilor

Sâmbătă, la Universitatea Ovidius, a avut loc lansarea proiectului, la care au participat lideri de business, furnizori importanţi de tehnologii, analişti şi consultanţi din industria IT, angajatori din domeniile bancar, afaceri internaţionale şi turism, reprezentanţi ai instituţiilor publice, cadre didactice universitare, studenţi şi masteranzi, experţi din proiect şi consultanţi în accesarea fondurilor structurale. Platforma asigură interacţiunea întreprinderilor simulate, în care, timp de trei ani, peste 4.200 de studenţi şi masteranzi din facultăţi de profil economic vor efectua stagii de practică.

Calendarul finalizării locuinţelor ieftine pentru tineri din cartierul „Baba Novac"

Aşa cum arată ultimul anunţ publicat pe site-ul Primăriei Constanţa, pentru solicitanţii de garsoniere în cartierul „Baba Novac" de pe listele aferente anului 2008 locuinţele sunt pe sfârşite. Din acest lot au mai rămas şapte dosare de verificat, după care se vor începe listele de solicitanţi de case ieftine din 2009. Pentru apartamente, lista de solicitanţi de pe 2008 a ajuns abia la 13.079. Precizăm că pentru apartamentele şi garsonierele destinate cazurilor speciale au fost deja finalizate atât listele aferente anului 2008, cât şi cele pentru 2009 şi 2010.

Vremea Constanta                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Se deschid ofertele pentru salcie, răchită şi salcâm

La sediul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa au loc astăzi şi mâine procedurile de deschidere a ofertelor pentru achiziţionarea de butaşi de răchită şi de salcie, respectiv de puieţi de salcâm.

Satul Culmea, la un pas de înfiinţare

Pentru înfiinţarea satului Culmea mai este nevoie doar de promulgarea legii în acest sens. Iniţiativa legislativă a deputatului PDL Constantin Chirilă privind înfiinţarea satului Culmea prin reorganizarea oraşului Ovidiu a trecut de toate etapele premergătoare unui astfel de demers. Pe 9 martie, Senatul a adoptat propunerea legislativă cu 75 de voturi pentru, două împotrivă şi o abţinere.

Cinci ani după gratii pentru uciderea liberalului Căciuloiu

Instanţa a decis: cel care i-a curmat viaţa liderului liberal Gabriel Căciuloiu îşi va contempla fapta din spatele gratiilor Penitenciarului de Maximă Siguranţă Poarta Albă. Louis Ovidiu Adrian Creţu a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Constanţa la cinci ani de închisoare, urmând ca pedeapsa să fie executată în regim de detenţie. Creţu a fost găsit vinovat de trei instanţe de comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, comisă prin conducere sub influenţa alcoolului şi fugă de la locul accidentului.

Vezi cu cine a fost coleg, la Institutul de Marină, Traian Băsescu

Şeful statului a avut 96 de colegi în cadrul Secţiei Civile Transport Maritim
În anul 1976 au absolvit Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân" 214 studenţi, printre aceştia numărându-se şi actualul preşedinte al României, Traian Băsescu, care a terminat Facultatea de Navigaţie, Secţia Civilă Transport Maritim. Cotidianul ZIUA de Constanţa face o trecere în revistă a celor care au terminat aceeaşi facultate cu preşedintele ţării, unul dintre ei fiind viceamiralul cu trei stele Dorin Dănilă, fost şef al Statului Major al Forţelor Navale, care a terminat Facultatea de Navigaţie, Secţia Militară.

RAJA opreşte apa pe 1 Mai

Pentru efectuarea unor lucrări de înlocuire a unei bucăţi de conductă, SC RAJA SA Constanţa va întrerupe furnizarea apei potabile, între orele 12.00 şi 15.00, pe bulevardul 1 Mai. Sunt afectaţi locatarii din blocurile J8, J9 şi J10, situate pe bd. 1 Mai.

Marea Neagră, mai ieftină la bulgari de Paşte şi 1 mai

De Paşte şi 1 Mai vecinii noştri bulgari ne dau din nou lecţii de turism. Şi în acest an, ei vin cu oferte tentante, cu până la 50% mai mici decât ale noastre.
Un sejur de Paşte de două sau trei nopţi porneşte în România de la 400 de lei la un hotel de trei stele şi poate ajunge la 1.900 de lei, la unul de cinci stele. Preţurile sunt cam de două ori mai mari decât la vecinii bulgari, care cer 500 de lei pentru două persoane la un hotel de trei stele, all inclusive.

sursa: ziuaconstanta.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *