PSD PNL taxa cj tulcea agricultura politia bani buget monument biblioteca comert penitenciar stiri ziare Tulcea

Stiri Tulcea  |  0 comentarii

La Tulcea, PSD si PNL nu încap pe aceeasi lista!

Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a spus liderilor liberali ca a obtinut de la Victor Ponta promisiunea ca, la viitoarele alegeri locale si parlamentare, pesedistii si Alianta de Centru - Dreapta (formata din PNL si PC) vor merge pe liste comune, la paritate.

Tarhon ameninta cu pastrarea taxei de 2.500 de lei

În cazul în care nu va primi nicio dovada cu privire la problemele cu care pescarii sustin ca se confrunta, presedintele CJ Tulcea este decis sa ramâna pe pozitii. Seful judetului le-a dat termen de o saptamâna pentru depunerea adreselor. Pâna acum, autoritatile nu au primit nici un document

Stere Dascalu, validat în functia de director al Camerei Agricole Judetene

Autoritatile judetene au profitat, ieri, de organizarea sedintei extraordinare pentru a validarea lui Stere Dascalu în functia de director al Camerei Agricole Judetene Tulcea. Aceasta îsi pastreaza, astfel, postul ocupat si în organigrama fostului Oficiu Judetean de Consultanta Agricola (OJCA).

Politia îl are în vizor pe asistentul suspectat ca ar fi lovit un tânar cu probleme psihice

Conducerea Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Tulcea spune ca a sesizat Inspectoratul Judetean de Politie în cazul incidentului petrecut la Centrul de recuperare Zebil.

Primarii au cerut CJ Tulcea bani pentru cofinantarea proiectelor de investitii

Edilii asteapta raspunsul autoritatilor judetene, care ar urma sa se pronunte saptamâna viitoare asupra distribuirii banilor în teritoriu. Majoritatea autoritatilor locale sunt sceptice, în conditiile în care s-au obisnuit sa nu obtina banii pe care îi cer la „creionarea" bugetului.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

"Bugetul pe 2011 va fi adoptat în sedinta de pe 26 ianuarie"

Autoritatile judetene analizeaza datele financiare primite, la început de an, de la autoritatile locale. Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Tulcea, Victor Tarhon, a anuntat, ieri, la finalul sedintei extraordinare, ca el si colegii sai sunt gata sa adopte bugetul pe 2011, proiectul de Hotarâre urmând sa fie supus votului miercuri, 26 ianuarie.

Reabilitarea monumentului de la Niculitel va costa 2,6 milioane de euro

Consilierii judeteni s-au grabit cu adoptarea câtorva proiecte de Hotarâre care vizeaza acest proiect pentru a nu pierde finantarea. Sesiunea de depunere a dosarelor se încheie pe 21 ianuarie

sursa: ziaruldelta.ro

Angajaţii Bibliotecii Judeţene, atacaţi la buzunar    

„Primele înapoi!”, că aşa vrea Camera de Conturi. După ce au trecut printr-o perioadă emoţională cruntă, adică cea a disponibilizărilor, angajaţii bibliotecii, douăzeci, câţi au mai rămas, trebuie să dea înapoi şi primele amărâte primite în 2009, că aşa a văzut Camera de Conturi în documentele controlate; decizia este valabilă şi pentru cei zece care nu mai lucrează în instituţie

Tăietor de copaci, inconştient    

S-a dat mare tăietor de copaci în oraş şi plopul pe care l-a doborât a avariat două maşini şi un gard. Isprava lui P. Ion (de 5o de ani) din faţa Şcolii nr. 5 din municipiu este una de pomină.

Găinării de weekend    

Mica tâlhărie s-a consumat pe str. Comerţului din municipiu, acolo unde un minor (C.C.) l-a deposedat pe alt minor (B.M.) de un telefon mobil LG, sub ameninţarea cu bătaia. De faţă cu un martor, poliţiştii au dovedit infracţiunea de tâlhărie, drept care pe numele lui C.C. s-a deschis dosar penal.

Bilanţul Penitenciarului Tulcea: Mai multe persoane private de libertate, mai mulţi bani    

S-au confiscat mai de toate, mai puţin droguri. Penitenciarul nu a auzit de criză economică. În 2010, numărul persoanelor private de libertate (ppl) a crescut la nivel naţional, iar Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Tulcea (PRMS) nu a fost excepţie.

Zeci de mii de hectare de teren agricol din Tulcea sunt abandonate    

Potrivit unui proiect de act normativ, proprietarii terenurilor nelucrate vor plăti un impozit de 400 de lei pentru fiecare hectar

După ce a „urecheat” fotbalul tulcean. Preşedintele FRF condamnă Delta Tulcea la moarte!

Fără bani publici pentru activitatea fotbalistică, noile directive FIFA şi UEFA. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, s-a întâlnit săptămâna trecută cu oficialii echipelor de fotbal din sud-estul ţării la Câmpina unde a vorbit despre perspectivele fotbalului din ţară în următorii ani.

Câştigător al concursului, Dascălu e şef al Camerei Agricole Judeţene
   
În prima decadă a lunii trecute, Consiliul Judeţean a organizat concurs pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Camerei Agricole Judeţene. La concursul constând în două probe (lucrare scrisă şi interviu) s-a înscris un singur candidat - Stere Dascălu, acesta fiind declarat şi câştigător.

sursa: obiectivtulcea.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *