PSD Schengen esec turism student fotbal asigurare facultativa politia policlinica frig stiri ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

PSD Cluj cere măsuri faţă de cei care se fac vinovaţi de eşecul aderării la Spaţiul Schengen

Social democraţii clujeni consideră că responsabilitatea eşecului aderării României la  Spaţiul Schengen revine în întregime partidelor de guvernămînt, primului ministru şi miniştrilor cu atribuţii în pregătirea acestui proces. PSD Cluj cere, în aces context, luarea de măsuri faţă de cei care se fac vinovaţi, precizînd că altfel România riscă să fie considerată în continuare ‘’ţară de mîna a doua’’.

Vasile Puşcaş: Demisia pentru eşecul Schengen e o chestiune minimală, vinovaţii trebuie traşi la răspundere legal

Fostul negociator şef al României cu Uniunea Europeană, Vasile Puşcaş, consideră că eşecul aderării la spaţiul Schengen este o chestiune cu consecinţe grave pentru ţara noastră şi că cei responsabili trebuie traşi la răspundere.

An slab pentru turismul românesc

În perioada 1 ianuarie - 30 noiembrie 2010, în structurile de primire turistică din România au sosit 5,648 milioane de persoane, în scădere cu 1,3% faţă de aceeaşi perioadă din 2009, turiştii români deţinînd cea mai importantă pondere, de 77,5% din totalul sosirilor, în timp ce turiştii străini au avut o pondere de numai 22,5%

„Studenţi” întîrziaţi

Prima şedinţă de antrenament a clujenilor din 2011 este programată luni, la ora 10,30, pe terenul de la Clujana
„Şepcile Roşii” urmau să se prezinte, azi, la primul antrenament din 2011, dar şi-au amînat reunirea pînă luni, 10 ianuarie, pe motiv că marea majoritate a jucătorilor n-au ajuns încă la Cluj.

Probleme la asigurările facultative ale caselor

Unii dintre reprezentanţii companiilor de asigurări au recunoscut că pe segmentul asigurărilor facultative pentru locuinţe nu au avut de achitat despăgubiri pentru daune totale în ultimii ani.

De ce s-a aruncat Adrian Sobaru de la balconul Parlamentului.

Adrian Sobaru, electricianul TVR care înainte de Crăciun s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului, a spus, joi seară, la Antena 3, că nu a recurs la acest gest din lipsa banilor, ci ca o revoltă, pentru că a văzut că nu mai există speranţă pentru copii.


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Neveste de poliţişti în ipostaze sexy, îmbrăcate cu uniformele soţilor. Poliţiştii sunt anchetaţi după ce fotografiile au ajuns pe internet

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, cei doi poliţişti, unul de la Postul din comuna 23 August, iar cel de-al doilea din comuna Negru Vodă, au petrecut Revelionul împreună, la locuinţa din Mangalia a agentului din 23 August.

Singura Policlinica Studenteasca din Cluj s-a desfiintat

Studentii care erau obisnuiti sa mearga pentru diverse probleme medicale la Policlinica Studenteasca sint intimpinati acum de poarta inchisa cu lacat. Nici un cabinet medical de la Policlinica Studenteasca nu mai are activitate.

Clujul concureaza cu Alba Iulia pentru titlul de Capitala Culturala

Orasul Marii Uniri de la 1918 este sustinut de unicul roman care face parte din juriul Comisiei Europene de acordare si monitorizare a titlurilor de Capitala Culturala Europeana.

Frigul nu i-a indepartat pe clujeni de Aghiasma

La finalul Liturghiei, episcopul vicar Irineu Pop Bistriteanul, alaturi de un sobor de preoti, au oficiat slujba de Sfintire Mare a Apei, in fata catedralei. Apa a fost amplasata in mai multe butoaie de lemn, iar oamenii au asteptat rabdatori pentru a lua Aghiasma Mare, pe care urmeaza sa o bea timp de o saptamina, in fiecare dimineata.
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *