PSD botosani medici botosani anl botosani salarii botosani proteste botosani bcr

Stiri Botosani  |  0 comentarii

Razvan Rotaru: «Am fost amenintat de Florin Ghiorghita ca imi desfiinteaza familia»

Inca din 2008, liderul tineretului social-democrat, Razvan Rotaru, a intrat in conflict deschis cu viceprimarul Florin Ghiorghita. De atunci, cei doi se ataca reciproc, in conditiile in care se pregatesc pentru alegerile locale ce vor avea loc in 2012.

Rodica Hutuleac: «La noi au existat bune intentii si din partea medicilor, si a Casei»

Acuzatiile care se aduc sistemului informatic al Casei de Asigurari de Sanatate, care ar mai avea erori in datele inregistrate, sunt desfiintate de presedinta institutiei botosanene de asigurari de sanatate.

Locuinte ANL date in folosinta in luna mai

Astazi va fi aprobata lista beneficiarilor locuintelor ANL in sedinta de Consiliul Local. Reprezentantii municipalitatii au intocmit lista celor 92 de potentiali beneficiari a apartamentelor ANL Cismea. Dupa aprobarea listei in sedinta de azi, timp de 7 zile urmeaza o perioada in care solicitantii pot depune contestatii privind locul ocupat sau punctajul obtinut.

Vremea Botosani                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Institutii care raman fara bani de salarii

Dupa profesorii botosaneni, care au trecut prin emotii si stres prelungit pentru banii care li se cuveneau ca lefuri, si alti angajati din sistemul bugetar risca sa ajunga, cat de curand, in situatia de a nu-si primi salariile, pentru ca banii le mai ajung doar pentru trei luni.

Ada Macovei nu vrea sa cheme sambata la ore

Oficialii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) resping recuperarea orelor pierdute pe perioada protestelor in zilele de sambata. Mai mult de atat, Ada Macovei, inspector scolar general al ISJ, sustine ca dascalii ce au facut ore in aceasta perioada vor fi salarizati, care nu, nici nu se pune problema salarizarii.

Au protestat doar doua minute

Protest de doua minute cu trei cadre didactice ieri la ora 12.00 in Piata Revolutiei. Cele trei educatoare de la gradinita arondata scolii 16 din  municipiu, care erau nemultumite ca nu au primit inca salariile.
Dupa nici cinci minute si o discutie cu Maria Tiprigan, liderul Sindicatului Invatamantului Preuniversitar (SIP), cele trei au plecat spre unitatea scolara.

Directorul sucursalei BCR Dorohoi agresat de un client nemultumit

Marti dupa amiaza directorul sucursalei BCR Dorohoi a fost agresat de un tanar din Corni, agresorul fiind nemultumit de serviciile de care a beneficiat de la un ghiseu. Mai exact, clientul bancii era nervos ca doua chitante pe care le-a primit nu erau de aceeasi dimensiune. Dumitru Olariu a mers la banca respectiva pentru a face doua depuneri, una in lei si cealalta in valuta.

Factura la energie creste cu 4,5% de la 1 aprilie

Factura lunara la energie electrica platita de populatie va creste cu 4,5 la suta incepand de vineri, 1 aprilie, ca urmare a introducerii unei contributii pentru sprijinirea producatorilor de energie care polueaza mai putin.

Tora Vasilescu, sabotata de fostul sot

Mircea Daneliuc a refuzat sa ofere imagini pentru emisiunea «Confesiuni» a Iulianei Marciuc de la TVR 2, din filmele regizate de el, in care a jucat actrita si totodata fosta sa sotie.

Nebunie si stres in spitale

Tensiune maxima in randul angajatilor din mai multe spitale ale judetului. Se lucreaza intr-un stres si intr-o stare de incertitudine greu de imaginat, spun reprezentantii cadrelor medicale. Si bolnavii ar putea fi plimbati, peste cateva zile, de la un spital la altul.

sursa: evenimentuldebotosani.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *