PSD militar firma afacere fc vaslui donatie spital fotbal rontiera pc pnl amenda stiri ziare Vaslui

Stiri Vaslui  |  0 comentarii

Ne-a fost terfelita onoarea!

Sâmbãtã, conducerea Sindicatului Cadrelor Militare – Filiala Vaslui s-a întâlnit cu senatorul PSD Doina Silistru, aducându-i la cunostintã abuzurile fãcute de actuala putere în privinta recalculãrii pensiilor si solicitându-i ajutorul pentru rezolvarea pe cãi legale a acestei probleme.

Adio, SRL!

Vasluienii au redus dramatic motoarele initiativei private. Criza economicã si politicile fiscale nerealiste au transformat afacerile într-un cosmar. întreprinzãtorii nu se mai înghesuie sã îsi deschidã firme, în timp ce falimentele se tin lant.

FC Vaslui pe locul 232 în topul IFFHS

In clasamentul pe luna decembrie al Federatiei Internationale de Istorie si Statisticã a Fotbalului (IFFHS), echipa FC Vaslui se mentine pe locul 232, cu 83 puncte, la egalitate cu Flora Tallínn (Estonia), IF Elfsborg Borås (Suedia) si FC Dnyapro Mahilyou (Belarus).

Donati 2% din impozit Spitalului Judetean de Urgenta!

Cadrele medicale din Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui vor demara o amplã campanie de sensibilizare a populatiei, îndemnându-i pe vasluieni sã directioneze un procent din impozitul pe venit cãtre unitatea medicalã. “Este timpul sã ne implicãm în atragerea de surse locale.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Liga I, locul 28 în clasamentul IFFHS al campionatelor nationale din 2010

Campionatul României ocupã locul 28, cu 510 puncte, în clasamentul mondial al ligilor nationale pe anul 2010 întocmit de Federatia Internationalã de Istorie si Statisticã a Fotbalului, dat, ieri, publicitãtii, informeazã site-ul oficial al IFFHS.

Retete de (ne)trecut frontiera

Actionând „la pont”, politistii de frontierã de la PTF Albita, împreunã cu inspectorii vamali de la Biroul Vamal Albita, au descoperit 115 gr de canabis, ascunse în borcane de dulceatã si vinete, aflate în bagajele din cala unui autocar ce venea din Republica Moldova.

Hizo are gânduri mari: «Putem vorbi chiar si de titlu»

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, ieri, cã el si jucãtorii sãi au gânduri mari pentru returul Ligii I si cã la Vaslui se poate vorbi chiar de câstigarea titlului. Lotul echipei FC Vaslui s-a reunit, ieri dimineatã, la stadionul Municipal din Vaslui, dupã cinci sãptãmâni de pauzã

PC si PNL semneaza protocolul de colaborare

În cursul acestei sãptãmâni, la Vaslui se va semna protocolul dintre PNL si PC, care stã la baza Aliantei de Centru Dreapta (ACD), constructia politicã în care este asteptat si PSD-ul. Cel mai probabil miercuri sau joi se va întâmpla acest lucru, la semnare fiind posibil sã participe si Daniel Constantin, presedintele PC, a anuntat Alin Trifu, presedintele Filialei Judetene PC Vaslui.

Dosare penale pe banda rulanta

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui au întocmit dosare de cercetare penalã pe numele mai multor tineri care au sãvârsit infractiuni de furt calificat.

DD de OTV la PP de Vaslui!

Lume, lume, DD (adicã Dan Diaconescu), presedintele PP (adicã Partidul Poporului) a venit la VS (adicã Vaslui) pentru a binecuvânta CI (conducerea interimarã) a filialei, asiguratã de VI (adicã Viorel Istrate).

Si calificati, si cu bani în buzunar!

Salariatii vasluieni au sansa de a participa la programe de calificare gratuite, recunoscute în plan national si european. Pentru acest an, judetul Vaslui are repartizate douã specializãri: lucrãtor în comert si îngrijitor/îngrijitoare bãtrâni la domiciliu. în cele trei clase, se vor pregãti 84 de cursanti. Dupã obtinerea certificatului de calificare, fiecare absolvent va primi o subventie de 740 lei.

Doua zile, patru accidente grave

O persoanã si-a pierdut viata iar alte trei au fost rãnite în urma unor evenimente rutiere grave petrecute în acest week-end pe soselele judetului.

Mihai Eminescu, tanar si dupa 161 de ani

Institutiile de învãtãmânt din judet au marcat, pe parcursul întregii sãptãmâni trecute, împlinirea a 161 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu. Spre exemplu, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu“ Bârlad, singura unitate scolarã din localitate ce poartã numele „Luceafãrului“, a pregãtit o întreagã serie de manifestãri menite sã-i omagieze patronul spiritual

Centrul “Mihai Eminescu”, deschis publicului barladean

De la nasterea „poetului nepereche“, Centrul „Mihai Eminescu“ si-a deschis portile cãtre public. Inaugurarea imobilului cunoscut drept „Casa Rosie“ a debutat cu oficierea unei slujbe religioase, urmatã de dezvelirea bustului Mihai Eminescu, amplasat în curtea institutiei, si a douã plãci comemorative. Bustul care îl întruchipeazã pe Eminescu a fost realizat de maestrul Marcel Guguianu, prezent la inaugurare.

sursa: monitoruldevaslui.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *