Padurea Hoia-Baciu, de langa Cluj - centrul fenomenelor paranormale - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Padurea Hoia-Baciu, de langa Cluj - centrul fenomenelor paranormale

Padurea Hoia-Baciu, de langa Cluj, a devenit, in timp, centrul fenomenelor paranormale. Multa cerneala a curs pe marginea subiectului, la fel cum multi curiosi au strabatut aceasta presupus poarta intre lumi. Unii dintre ei sustin si acum cu tarie ca au avut parte de experiente inexplicabile.
Vara anului 1968. Un turist patrunde in padure ca sa caute lemne pentru un foc de tabara. Atentia ii este atrasa brusc de un obiect rotund si lucios care se plimba, deasupra sa, pe cer, fara sa scoata un sunet. Straniul aparat zburator accelereaza, dintr-o data , intr-o directie usor oblica si dispare. Urmarindu-l prin vizorul aparatului foto, barbatul reuseste sa-l surprinda in trei cadre. Fotografiile ajung la Florin Gheorghita, care spune ca sunt autentice.
Pentru unii localnici, povestea OZN-ului din padurea Hoia-Baciu e doar un mit. Maria si Nicolae Sucanu locuiesc langa ea. Au si o explicatie logica pentru toate fenomenele asa-zis paranormale."In padure sunt lemne, cum se zice strambe si fara umbra, dar asta oriunde este, nu numai aici", spune Maria.

sursa: antena3.ro


 Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *