Pandispan

Retete culinare Prajituri / Dulciuri  |  0 comentarii

Ingrediente Pandispan: 6 oua 6 linguri de zahar + zahar vanilat 6 linguri de faina un praf de sare.

Modul de preparare a pandispanului:

Pandispanul se poate prepara in trei feluri: 1. Se bat ouale intregi cu zaharul vanilat, pana se face ca o crema spumoasa. Se adauga faina, amestecand usor. 2. Se amesteca mai intai galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga faina si albusurile batute spuma tare. Se amesteca usor, cu un tel. 3. Se bat albusurile cu zaharul, ca pentru bezele si apoi se adauga galbenusurile si apoi faina. Mie cel mai bine imi iese pandispanul cand il prepar dupa reteta 2, ramane mai pufos. Coca de pandispan se coace la foc potrivit, in tava unsa cu unt sau tapetata cu hartie de pergament.



Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *