Panouri fotovoltaice sau solare in pericol

Economie  |  0 comentarii

Ministrul agriculturii schimba regulile in timpul jocului!

Dupa ce Guvernul Boc, urmat de "molcomul" Guvern Ponta, a incurajat investitiile in energia verde (eoliana sau solara), distinsii guvernanti si-au dat seama ca terenurile arabile ale Romaniei vor deveni o povara in PIB si nu vor conduce la un plus de valoare adaugata. Aceasta, dupa ce mai toate autoritatile locale (comunale sau orasenesti) au aprobat mii de proiecte de acest gen.

"Cu panourile solare nu am o dimensiune în momentul de faţă, care sunt suprafeţele agricole care au fost afectate de acest lucru, dar o să vă spun că legislaţia este în curs de modificare. Este o chestiune de zile până când se va modifica legislaţia, iar pe terenurile arabile nu va mai fi permisă amplasarea de panouri fotovoltaice", a declarat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării rurale, Daniel Constantin.

Aceasta declaratie pare rupta dintr-o familie in care mama nu face ce spune tata, sau invers! Totusi, Daniel Constantin s-ar putea sa aiba dreptate! De ce? Citeste si de ce Minerii de la Paroseni au dreptate.

Sigur este ca bancile care mai finantau pana acum aceste proiecte au de gandit!


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *