Paprica de Sibiu

Retete culinare Pui  |  0 comentarii

Ingrediente Paprica de Sibiu :  750 g carne de pui - 200 ml ulei - 300 g ceapa - 1 kg ciuperci - 300 g faina - 300 g smantana - 3 oua - 1/2 lingurita boia de ardei dulce - verdeta - 2 linguri pasta de rosii - sare.

Mod de preparare:
Carnea se taie bucati mici, se prajeste pe jumatate in ulei si se pune separat.In aceeasi grasime, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga o lingura faina, se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba incet.Sosul se paseaza printr-o strecuratoare, se pune carnea si se lasa la foc potrivit.Ciupercile se taie, se calesc in ulei, se pun verdeata tocata, boiaua de ardei, pasta de rosii dezlegta cu apa si se adauga peste carne.Se framanta un aluat mai tare din faina ramasa, oua ,sare si putina apa.Aluatul se rupe in bucati mici (cat o aluna) si se fierbe in apa clocotita si usor sarata.Se adauga in vasul cu carne si la sfarsit se pune verdeta si se sareaza.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *