Paradox în plin festival. Cinematografia la Galati, un film ieftin! - Ziare Galati

Stiri Galati  |  0 comentarii

Paradox în plin festival. Cinematografia la Galati, un film ieftin!

Numarul impresionant al galatenilor care se reunesc, în fiecare seara, pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor, pentru a viziona câte un film – în cadrul Festivalului de Film „Future Movie” - demonstreaza faptul ca oamenii nu si-au pierdut absolut deloc interesul pentru arta marelui ecran. Un motiv pentru autoritatile locale si organizatori sa  concluzioneze ca redeschiderea cinematografelor este o necesitate!
Orasul cu jumatate de cinematograf
Din cele 8 cinematografe si o gradina de vara, câte au existat la Galati, a mai ramas o… jumatate de cinematograf. Jumatate, pentru ca incinta din Tiglina I este folosita atât pentru proiectia de filme dar si ca discoteca!
Proprietate privata, sala din Tiglina nici macar nu figureaza pe lista salilor de cinema de pe site-ul RADEF, la fel cum nu apare nici micuta sala de proiectii de filme 3 D (24 de locuri) din Complexul Muzeal de Stiintele Naturii…
Galatenii au mai fost amagiti cu ideea a 7 sali moderne de cinematograf în Euromall, investitie începuta în 2006, dar „înghetata” din cauza crizei.

sursa: viata-libera.ro

05.08.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *