Parlamentari arges certificat energetic amenda card maternitate stiri arges

Stiri Arges  |  0 comentarii

La înmormântare, onoruri militare pentru Florea Costache

Întregul judeţ a fost ieri cuprins de o jale profundă. Parlamentari de Argeş, consilieri locali, şefi din administraţie, zeci de primari din tot judeţul, prieteni şi colegi l-au condus pe ultimul drum pe vicepreşedintele CJ Argeş Florea Costache, răpus mult prea devreme de o boală neîndurătoare. Mai presus de toate, durerea cea mai mare a avut-o mama sa, Maria Costache, care, la o vârstă înaintată, nu a putut, practic, accepta că îşi îngroapă copilul.

Paşii pentru obţinerea certificatelor energetice

După cum v-am mai informat, tranzacţiile imobiliare derulate începând cu această lună sunt nule de drept dacă nu sunt însoţite şi de certificatul de performanţă energetică. Un astfel de certificat costă între 0,3 – 0,5 euro pe metru pătrat, prin urmare este o cheltuială destul de mică în comparaţie cu valoarea totală a imobilului auditat din punct de vedere energetic.

Sancţiuni pentru ciulini

Proiectul privind sancţionarea celor care nu-şi lucrează pământul sau îl lasă necurăţat devine realitate şi ar putea intra în vigoare din aprilie. Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a anunţat că proiectul va fi supus dezbaterii parlamentare de la 1 februarie.

Adio carduri cu bandă magnetică!

Cardurile cu bandă magnetică, atât de comune în prezent pentru argeşeni şi nu numai, vor deveni în curând amintire. Locul lor va fi luat de cardurile cu cipuri, considerate mult mai sigure.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Maternitatea Câmpulung - pericol pentru nou-născuţi?

Zile întregi prima pagină a ziarelor şi televiziunile au vuit în legătură cu un eveniment destul de rar întâlnit, şi anume despre doi nou-născuţi gemeni de la maternitatea din Câmpulung care, neprinşi în vreo evidenţă, erau ba născuţi, ba avortoni.

Casa Albă, în doliu pentru Florea Costache

Clădirea Consiliului Judeţean Argeş şi a Prefecturii era în doliu. Nu doar la intrare, pe holul de la sala mare de şedinţe, acolo unde Florea Costache se va mai opri, pentru ultima dată, astăzi, înainte de a fi depus spre odihnă la Cimitirul „Sf. Gheorghe”, ci şi în rândul funcţionarilor.

Adjunct nou la Poliţia Piteşti

Nu cu mult timp în urmă au fost efectuate schimbări la nivel de poliţii orăşeneşti din judeţul nostru şi chiar la unele secţii, printre cei înlocuiţi numărându-se şi şeful Poliţiei Oraşului Mioveni, comisarul-şef Cristian Mihalcea.

Exclusiv-396 de argeşeni, stabiliţi în străinătate

Criza financiară şi economică din România, care parcă nu se mai termină, i-a determinat pe mulţi argeşeni să încerce să îşi găsească un loc de muncă în străinătate. Unii au reuşit mai bine, alţii mai prost sau alţii deloc, cert este însă că sunt 396 de argeşeni care au decis să se şi stabilească în străinătate cu domiciliul

Topul prezenţei deputaţilor la şedinţe

Institutul pentru Politici Publice a publicat cel mai recent Raport de monitorizare asupra activităţii parlamentarilor români în sesiunea septembrie – decembrie 2010. Studiul prezintă statistici privind activitatea parlamentarilor. Sunt analizate cele mai reglementate domenii din această sesiune, precum şi atitudinea la vot a parlamentarilor partidelor.

sursa: ziarularges.ro

În Pitesti s-au amplasat camere video de supraveghere stradale

De sâmbãtã în Pitesti a fost pornit un sistem de monitorizare performant ce îi poate ajuta pe politisti în depistarea unor infractori. Au fost amplasate patru camere fixe si tot atâtea mobile, acestea filmând non-stop zonele în care au fost amplasate.

Localnicii din comuna Sãpata primesc bani de la Petrom!

Localnicii din comuna Sãpata primesc anual bani de la Petrom. Sãtenii au închiriat terenurile unde au fost amplasate sonde de petrol. Comuna este bogatã în resurse de titei si dealurile sunt pline de sonde petroliere. Oamenii nu mai muncesc terenurile, dar la sfârsit de an primesc bani frumosi de la societatea Petrom.

Cunoscutul avocat Sofronie Iordache a murit în parcare

Baroul Arges a pierdut ieri un avocat. Sofronie Iordache, în vârstã de 63 de ani, din Pitesti, a murit cel mai probabil în urma unui infarct miocardic. Bãrbatul s-a prãbusit în parcarea de lângã blocul sãu, situat chiar în centrul orasului si nu si-a mai revenit. Desi a fost resuscitat mai bine de 30 de minute, inima sa a refuzat sã mai batã.

sursa: ziartop.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *