Parteneriat intre Ministerul Economiei si BRD-GSG

Economie  |  0 comentarii

Ministerul Economiei, Ministerul Transportului si Infrastructurii si BRD-Groupe Société Générale au încheiat in data de 9 aprilie 2009 un Memorandum de înţelegere care creează cadrul de cooperare pentru atragerea resurselor financiare necesare realizarii unor proiecte majore de investiţii in energie si infrastructura.
Documentul a fost semnat, la sediul Ministerului Economiei, de dl. Adriean Videanu, ministrul Economiei, dl. Radu Berceanu, ministrul Transportului si Infrastructurii si dl. Patrick Gelin, Preşedinte-Director General, BRD-Groupe Société Générale.
Mentionam ca Ministerul Economiei si Ministerul Transportului si Infrastructurii au incheiat un acord similar cu Banca Comerciala Romana si Erste Group Bank in luna martie a.c.
Guvernul Romaniei continua, astfel, adoptarea masurilor durabile privind proiectele de investiţii publice in infrastructura si sectorul energetic, stabilite prin Programul de Guvernare 2009-2012 si prin Planul Naţional de Dezvoltare 2007-2013 Ministerul Economiei isi propune sincronizarea instrumentelor financiare cu tendinţele economiei de piaţa in scopul stimulării agenţilor economici si investitorilor.
Biroul de presa

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *