Paste cu sos de smântână şi somon - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

 Ingrediente:
350 g paste, 2 linguri ulei de masline, 2 fileuri de somon, 200 ml smantana dulce, 150 ml vin alb sec, sucul si coaja de la o lamaie.
Mod de preparare:
 
Fierbeti pastele in apa clocotinda cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Incingeti 2 linguri ulei de masline si prajiti 2 fileuri de somon, de cate 175 g fiecare, timp de 3 minute, pe fiecare parte. Presarati sare si piper, apoi indepartati pielita si desfaceti in bucati cu ajutorul unei furculite.
Intre timp, preparati un sos din smantana dulce, vinul alb sec, la care adaugati sucul si coaja rasa de la 1/2 lamaie. Fierbeti la foc mic timp de 2 minute. Scurgeti pastele si turnati sosul deasupra. Amestecati cu somonul, presarati 3 linguri de marar proaspat, tocat si serviti.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *