Patrate cu migdale zdrobite

Retete culinare Prajituri / Dulciuri  |  0 comentarii

Ingrediente Patrate cu migdale zdrobite : 250 g miez de paine uscata, 100 g zahar pudra, 3 linguri cacao, 500 ml lapte, 2 oua, 70 g migdale zdrobite, 20 g unt.

Mod de preparare:

Se faramiteaza miezul de paine si se inmoaie in laptele caldut. Se lasa sa se imbibe complet, se faramiteaza cu furculita, se adauga cacao, zahar si ouale batute si se amesteca bine. Se unge cu unt o tava dreptunghiulara, se toarna in ea aluatul si se baga la cuptorul incins (180 grade C). Se coace 50 de minute. Se scoate din cuptor, se lasa sa se odihneasca 10 minute si se rastoarna pe un fund de lemn sau o planseta. Cand s-a racit prajitura, se taie patrate cu latura de 5 cm si se presara cu migdale zdrobite.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *