Patru crime similare, intr-o luna, la Craciunesti - Ziare Mures

Stiri Mures  |  0 comentarii

Patru crime similare, intr-o luna, la Craciunesti

Amanunte socante ies la iveala in cazul crimei descoperite ieri in localitatea Craciunesti, unde un batran de 81 de ani a fost gasit intr-o balta de sange, in patul propriu.
Victima, Iosif Jani, avea o lovitura puternica la cap, iar in momentul in care a fost gasit trupul lui era deja in putrefactie, semn ca fusese omorat in urma cu mai multe zile.
„Moartea a fost violenta. A fost omor. Barbatul avea o leziune semnificativa in zona capului, in extremitatea cefalica. Era o plaga de noua centimetri lungime, liniara ce a afectat total craniul", a declarat Laszlo Hecser, medic legist la IML Mures. Arma crimei nu a fost gasita, dar anchetatorii banuiesc ca batranul a fost lovit cu o toporisca.
Se pare ca jaful a fost motivul pentru care batranul a fost ucis cu sange rece. In urma cu exact o luna, tot in Craciunesti, alte trei persoane au fost gasite moarte locuinta lor, omorate in acelasi mod. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca acelasi autor sa fi actionat in ambele cazuri, insa nu au deocamdata niciun cerc de suspecti.

Sursa: adevarul.ro

26.08.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *