Peşte înăbuşit (II) - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente:
 
600 g fileuri de peste, 2 ardei, 3 rosii, 3 cepe potrivite, 2 catei de usturoi, 6 fire de coriandru, 1 crenguta cimbru, 1 foaie de dafin, 1/2 lingurita ghimbir ras, 1 varf de cutit sofran, 4 linguri ulei, sare, piper.
Mod de preparare:
Spalati ardeii, stergeti-i bine, indepartati nervurile si semintele si taiati-i fasii subtiri.
Opariti rosiile, curatati-le de pielita, indepartati semintele (prin presare) si taiati-le bucati.
Tocati marunt cepele curatate, presarati sau zdrobiti cateii de usturoi si caliti-i in uleiul incins, pana ce devin transparenti. Adaugati rosiile, 5 fire de coriandru (legate cu o ata), cimbrul si foaia de dafin. Condimentati cu sare, piper si ghimbir si lasati sa fiarba circa 20 minute la foc potrivit.
Puneti in cratita si fileurile de peste si lasati-le sa fiarba inca 10 minute, fara capac.
Inainte de-a le servi, decorati-le cu frunzulite de coriandru.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *