Peşte alb în camaşă de brânză - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente:
4 fileuri de cod (salau, merluciu) a 200 g fiecare, cateva picaturi de lamaie, cateva picaturi de sos picant (Worchester - se gaseste in comert), cateva picaturi de otet, sare, piper negru.
In plus: 4 oua, 2 linguri de faina, 125 g cascaval ras, 1 praf de nucsoara, 1 priza de piper alb macinat, 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar, patrunjel), 3-4 linguri unt.
Mod de preparare:
Se spala fileurile de peste, se usuca, se stropesc cu sucul de lamaie, sosul picant si otetul, se presara cu sare, piper si se baga 15 minute la frigider.
Se bat bine ouale intr-o farfurie adanca. Se adauga faina si cascavalul ras. Se pune sare, piper, nucsoara si piperul alb, macinat. Se pun si verdeturile tocate.
Se unge o forma de budinca cu unt si se pun fileurile de peste inauntru. Se toarna deasupra compozitia de oua, verdeturi si branza si se baga la cuptor vreme de 20 de minute.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *