Peşte cu portocale şi lămâie - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente:
1 kg peste file, o portocala, o lamaie, 2 fire de marar, 2 fire de patrunjel, 1 fir de menta, 1 crenguta de cimbru, 4 masline verzi (fara samburi), 4 masline negre (fara samburi), 20 g unt, 2 linguri ulei de masline, sare, piper.
Mod de preparare:
 
Incingeti cuptorul la 210 grade C, spalati portocala si lamaia, stergeti-le cu un servet si taiati-le felii subtiri.
Zvantati bine fileurile de peste, sarati-le, piperati-le si asezati-le pe o folie de aluminiu. Puneti peste ele feliile de portocala si de lamaie, mararul, patrunjelul si cimbrul, turnati uleiul, asezati deasupra maslinele taiate in doua si presarati untul taiat bucatele.
Indoiti folia, in asa fel incat pestele sa fie acoperit pe toate partile, dati-l la cuptor si lasati-l 20 de minute sa se patrunda.
Serviti-l imediat, garnisit cu frunzulite de menta.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *