Peşte cu spanac - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

 Ingrediente:
750 g de file peste, 600 g spanac, 5 linguri ulei, 3 cepe taiate marunt, 1 legatura de marar tocat, 3 linguri de menta tocata, sare, piper macinat si 70 ml vin alb sec.
 Mod de preparare:
Pestele se taie in bucati mici si se lasa la scurs 10 minute. Se prajeste ceapa in uleiul incins, se adauga menta si mararul. Apoi se pun bucatile de peste, se condimenteaza cu sare, piper si se lasa 5 minute la prajit. Se acopera cu 200 ml apa si se lasa sa fiarba inabusit 15-20 minute, la foc mic. Spanacul se toaca marunt, se adauga peste fileul de peste. Se fierbe totul inca 10 min si inainte cu 5 minute de a stinge focul se stropeste cu vin. Acest preparat se serveste pe loc, deoarece reincalzit isi pierde savoarea.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *