Peşte la cuptor - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

 Ingrediente:
800 g file de peste (cod, merlucius, salau, etc.), 600 g cartofi (nefainosi), sare, piper, 1/4 l zeama de zarzavat (Knorr+apa), 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 50 g unt, 2 linguri patrunjel verde tocat, 2 linguri busuioc verde taiat marunt, 30 g pesmet, 1 lingura mustar.
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200 grade C. Se spala cartofii, se curata de coaja, se taie felii subtiri si se asaza intr-o forma termorezistenta. Se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ei zeama de zarzavat si se baga la cuptor, unde se lasa sa fiarba circa 25 de minute. Fileurile de peste se spala, se zvanta cu un stergar, se sareaza si se pipereaza. Se scoate forma din cuptor, se asaza pestele peste cartofi, se presara cu patrunjel si busuioc, se baga din nou la cuptor si se lasa circa 20 de minute.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *