Peşte pe legume - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente:
 
Peste fara oase (se gaseste in comert ambalat in cutii de cate 6 bucati, de preferat merlucius), 3 rosii, 2 ardei grasi, doua cepe, condimente.
Mod de preparare:
Se toaca legumele cat de marunt posibil. Se pune ceapa la prajit si, dupa ce s-a colorat, se adauga ardeii. Dupa cca un minut se adauga si rosiile. Se condimenteaza si se fierb impreuna, pana cand se inmoaie ceapa si ardeii. Intre timp, se dezgheata pestele si se sareaza. Intr-o tava de cuptor, se aseaza un strat de legume, pe care se aseaza bucatile de peste sarate. Se acopera pestele cu legumele ramase, astfel incat sa nu ramana nimic descoperit, si se da la cuptor la foc potrivit, timp de 20 de minute, aproximativ, timp in care se urmareste sa nu se arda legumele.
Se poate servi cu garnitura de cartofi piure si cu mujdei de usturoi.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *