Peco protest jandarmerie vremea constructii avere donatie scoala pdl primar port constanta farul gripa sex stiri ziare Constanta

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Claxonatul prelung la trecerea prin dreptul staţiei peco

Dacă în ultima vreme în tot mai multe oraşe din ţară se organizează protestele la pompă, prin care nemulţumiţii de preţul combustibilului îşi alimentează autoturismele de preţuri infime, exprimate de obicei în monede, iată că cititorul ZIUA de Constanţa, care nu şi-a declinat identitatea, aduce un "suflu nou".

Costel Gavrilă şi Adrian Faur, numiţi în fruntea Jandarmeriei

Noua conducere a Jandarmeriei şi-a preluat atribuţiile. Costel Gavrilă şi Adrian Faur au luat locul generalului Olimpiodor Antonescu şi prim-adjunctului Nicolae Rugină. Pe numele celor doi a început urmărirea penală în dosarul angajărilor ilegale din jandarmerie.

De mâine revine iarna

De miercuri pare că ceaţa şi norii joşi devin fenomene din ce în ce mai insistente. Mai mult decât atât, burniţa va face şi ea parte din peisajul meteo al regiunilor joase, dar la deal şi la munte, unde soarele scaldă atmosfera, vremea pare extrasă din alt anotimp.

Inspectoratul Judeţean în Construcţii a câştigat în faţa SC Confort Urban SRL

Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa i s-a dat câştig de cauză în ceea ce priveşte plângerea contravenţională pe care SC Confort Urban SRL a formulat-o împotriva sa, solicitând anularea procesului verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor nr. 1057/11.06.2010, întocmit în urma controlului efectuat la Podul IPMC. Instanţa a respins plângerea SC-ului Primăriei Constanţa ca neîntemeiată.


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Ce avere are gardistul Ciocodeică

Două terenuri agricole şi două intravilane, un apartament şi datorii de 88.000 de euro. Acestea sunt "bunurile" cu care se poate lăuda Gheorghe Ciocodeică, comisar în cadrul Gărzii Financiare Constanţa şi membru în cadrul Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici.

sursa: ziuaconstanta.ro

Escrocherii cu lacrimi

Asociaţiile şi fundaţiile umanitare spun răspicat: persoanele care vă bat la uşă sau vă acostează pe stradă, pentru a vă cere donaţii, sunt, mai mult ca sigur, escroci.

Nicuşor impune ritmul în şcoli: patinaţi, patinaţi, de frig să uitaţi!

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a găsit cea mai bună metodă pentru a-şi spăla obrazul în faţa şcolarilor şi preşcolarilor din comuna Peştera.

Soarta PDL Constanţa se va discuta peste o săptămână

Întâlnirea care ar fi trebuit să aibă loc, ieri, la Bucureşti, între pre-şedintele PDL, Emil Boc, şi parlamentarii constănţeni a fost reprogramată pentru ziua de luni, 24 ianuarie, ora 15.00.

Primarul vrea să încerce o lucrare „nu tocmai legală“

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului are în planurile sale pe 2011, alocarea sumei de opt milioane de lei pentru reabilitarea clădirilor de locuit încadrate în clasa I de risc seismic ce prezintă pericol public.

Paul Brânză mai are timp de gândire dacă va prelua Portul

Vicepreşedintele PDL Constanţa, Paul Brânză, s-a întâlnit, ieri, la Bucureşti, cu ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, însă nu i-a dat niciun răspuns concret acesteia privind preluarea Portului Constanţa. Ei au stabilit, de comun acord, ca Brânză să se mai gândească câteva zile la propunerea de a prelua frâiele Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.

Fotbaliştii Farului ameninţă că depun memorii

„Marinarii“ nu mai par dispuşi să aştepte primirea sumelor restante. Unii au luat deja hârtie oficială de la club pentru a se antrena cu alte echipe, alţii vor să devină jucători liberi de contract.

Gripa porcină revine în forţă

Gripa porcină revine agresiv. Virusul AH1N1 a reapărut şi a început deja să facă victime. În numeroase state din Europa de vest s-au înregistrat mii de îmbolnăviri, iar zeci de spitale din Marea Britanie sunt deja în carantină din cauza infecţiei. Din păcate, au apărut şi numeroase decese.

Un fost angajat al Primăriei Constanţa, urcat cu forţa în duba jandarmilor

În cursul zilei de ieri, în faţa Prefecturii Constanţa, a avut loc protestul militarilor în rezervă împotriva modificărilor la Legea pensiei de la sfârşitul anului trecut. Aceste decizii guvernamentale duc la scăderea pensiilor militare cu un procentaj cuprins între 40 şi 60%.

Striptease masculin la Casa de Cultură

Trupa Flamingo Boys le pregăteşte doamnelor şi domnişoarelor din Constanţa un show incendiar, care va avea loc pe 6 martie, la Casa de Cultură.

Sex oral, pe 15 lei

Cea mai veche meserie din lume, prostituţia, este practicată în continuare, pe scară largă, şi la Constanţa. Astfel, poliţiştii con-stănţeni au prins-o, în flagrant, pe Vilma Popa, de 30 ani, din oraşul Baraolt, care întreţinea relaţii sexuale orale, contra sumei de 15 lei

sursa: cugetliber.r

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *