Pelerinaj credinta boboteaza galati artificii revelion cititor combinat stiri ziare Galati

Stiri Galati  |  0 comentarii

Pelerinajul de Bobotează

Şi a fost 6 ianuarie, Anul Domnului 2011, zi când ne-am întâlnit cu mic cu mare pe malul Dunării, „Iordanul românilor”. În preajma  Bisericii „Precista”, câteva mii de pelerini au aşteptat sosirea de la Brăila a Arhiereului locului - Înalt Prea Sfinţitul Casian al Dunării de Jos - care, după onorul obişnuit, a  dat binecuvântarea de început a  ceremonialului de sfinţire a Agheasmei Mari.

Galaţi – singurul oraş mare fără artificii de Revelion

Buget de nuntă săracă - 1.500 de euro - atât ar fi costat artificiile de Revelion. Când „oficialii” se ceartă, gălăţenii nu pupă artificii între ani.Organizatorii dau vina unii pe alţii.De ce nu s-a obţinut aprobare de la Poliţie? La „Didona” din Şendreni, oaspeţii au avut artificii. Şi aprobare

Un bilet din Valea Oraşului

Ne scrie, cu foarte mult bun simţ, un cititor, dl Gigi Tudor, care ne spune că locuieşte în cartierul Bădălan şi are un necaz: nu găseşte bilete auto pe o mare parte a traseului tramvaiului 8 şi astfel trebuie să meargă foarte mult pe jos.


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Alt val de autodisponibilizări la Combinat?

O nouă schemă de plecări voluntare de la ArcelorMittal Galaţi va duce cu siguranţă la bifarea unui nou record negativ în ce priveşte numărul de salariaţi care ar urma să lucreze pe platforma siderurgică.

Profesorul Ionel Tămăşanu: „Sunt precum chinina!”

Când cronometrul bate mingea. Până la reluarea pregătirilor de către grupul care domină Liga I mai sunt puţine ore. Duminică, de la ora 11.00, roş-alb-albaştrii vor susţine prima mişcare pe 2011, iar preparatorul fizic al Oţelului, profesorul Ionel Tămăşanu, îşi freacă mâinile de bucurie.
 
S-au sfinţit apele: Mii de gălăţeni au umplut Faleza de Bobotează

Chiar dacă era destul de frig, gălăţenii nu au ratat ieri spectacolul obişnuit ce are loc în fiecare an, de Bobotează, pe malul Dunării. Oamenii au putut astfel să îşi manifeste evlavia ascultând slujba şi luând agheasmă, dar apoi s-au putut distra urmărind întrecerea rituală în căutarea crucii aruncate în apă.

Deputatul Ciucă cere scoaterea CNAS din subordinea Ministerului de Finanţe

Deputatul gălăţean Bogdan Ciucă pledează pentru scoaterea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate din subordinea Ministerului de Finanţe. În prezent sumele provenite din colectarea CASS-ului nu intră în gestionarea directă a Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate ci rămân la Ministerul de Finanţe, care dispune acordarea fondurilor solicitate de Casă în funcţie de disponibilităţile financiare.
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *