Penitenciar Botosani alimente ue pensionar primarie buget bani stiri ziare Suceava

Stiri Suceava  |  0 comentarii

Comisia din Penitenciarul Botoşani a aprobat eliberarea lui Severin Tcaciuc

Severin Tcaciuc este la doar câteva zile de eliberarea din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani, după ce Comisia de eliberări condiţionate a constatat că acesta îndeplineşte condiţiile legale. Subcomisarul Iulian Dărângă, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Botoşani, a confirmat că în cadrul Comisiei de eliberări condiţionate s-a luat o decizie favorabilă lui Severin Tcaciuc.

Tone de alimente de la UE vor fi redistribuite pensionarilor şi săracilor

Mii de kilograme de făină, mălai, zahăr, lapte praf, biscuiţi şi paste făinoase, ajutoare alimentare de la UE, trimise anul trecut pentru familiile devaforizate, vor fi redistribuite pensionarilor cu venituri mici şi săracilor, începând de luni, 10 ianuarie.


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite     horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

350 de milioane de lei, bugetul Primăriei Suceava în 2011

Bugetul de venituri şi cheltuieli al Primăriei Suceava pentru anul 2011 este în curs de definitivare zilele acestea, pentru acestea fiind necesare câteva date importante de la Consiliul Judeţean şi Finanţe.

Sumele pentru echilibrarea bugetelor locale aprobate fără sprijinul opoziţiei

Deliberativul judeţean a aprobat în şedinţa extraordinară de miercuri doar cu votul consilierilor PD-L repartizarea pe unităţi administrativ teritoriale a sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale. Este vorba de 40,4 milioane de lei din cele 101 milioane alocate judeţului Suceava prin legea bugetului de stat, diferenţa fiind repartizată de către Finanţe în baza unei formule de calcul.

Primăria Suceava i-a luat banii primarului Lungu

Începînd de miercuri, la Primăria Suceava pot fi achitate taxele şi impozitele locale pe 2011. Ca de obicei, primarul Ion Lungu a fost primul care şi-a plătit integral dările locale. El a achitat 281,5 lei, în loc de 295 de lei, deoarece persoanele fizice beneficiază de o reducere de 10% dacă fac plăţile pentru întreg anul pînă pe 31 martie.

Bugetul Sucevei pe 2011 estimat la 3.500 de miliarde de lei vechi

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că deliberativul local se va reuni, cel mai probabil, pe 20 ianuarie, pentru aprobarea bugetului. El a spus că bugetul Sucevei pentru 2011 este estimat la 3.500 de miliarde de lei vechi.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *