Penitenciar Craiova MAI pensie energie hot universitate jandarmi antrenament stiri ziare Craiova

Stiri Craiova si Dolj  |  0 comentarii

Cine-l ţine în braţe pe Samir?

Deşi trebuia transferat de acum trei luni în Penitenciarul Craiova, Samir Sprînceană e ţinut în continuare la căldurică, în arestul IPJ Dolj, unde chiar i s-a renovat o celulă pe gustul lui.

MAI va înfiinţa un grup de lucru pentru recalcularea pensiilor

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş a dispus ca, începând de 17 ianuarie, la nivelul ministerului să se constituie un grup de lucru pentru urgentarea modificării pensiilor recalculate, a anunţat Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI).

Acţiune împotriva furturilor de energie

În această dimineaţă, poliţişti ai Secţiilor de Poliţie 1 şi 6 Craiova împreună cu jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova şi cu sprijinul lucrătorilor din cadrul CEZ România - Departamentul N.T.L. Regiunea Vest au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea sustragerilor de energie electrică şi depistarea situaţiilor de pierderi netehnologice.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Cristescu susţine că Mititelu l-a ameninţat cu bătaia

Preşedintele Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, a declarat, la televiziunea Sport.ro, că patronul clubului, Adrian Mititelu, l-a ameninţat cu bătaia. Fostul fotbalist a mai spus că este imposibil să mai rămână în conducerea Ştiinţei.

Minor, cercetat pentru furt

Efectivele Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Segarcea din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj au fost sesizate ieri după amiază de către administratorul unui magazin din Giurgiţa cu privire la faptul că un tânăr a sustras o sumă de bani din buzunarul unui bărbat care se afla la cumpărături.

Ianis Zicu, primele antrenamente sub comanda lui Uhrin

Fotbalistul echipei FC Timişoara, Ianis Zicu, a declarat, marţi, că îşi doreşte ca în primele trei etape din acest an, gruparea bănăţeană să obţină şapte puncte, când adversari vor fi Gaz Metan Mediaş, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

sursa: gds.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *