Periplu amoros, intrerupt de politisti pe raza judetului Prahova - Ziare Ploiesti

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

Periplu amoros, intrerupt de politisti

Alertati de parintele unei adolescente din Busteni care a disparut de acasa, politistii buzoieni de la Transporturi Feroviare au luat la scotocit toate trenurile care veneau dinspre Prahova, in cautarea unui cuplu de indragostiti... rebeli.
Politistii Biroului Judetean de Transporturi Buzau au fost sesizati de catre Postul de Politie Transporturi Busteni, cu privire la faptul ca la unitatea respectiva a fost semnalata disparitia de la domiciliu a unei adolescente in varsta de 17 ani, din Busteni, din ultimele date rezultand ca era posibil ca aceasta sa se deplaseze cu un tren catre Buzau, impreuna cu un tanar.
Imediat ce trenul personal Ploiesti Sud - Ghimes a sosit in Statia C.F.R. Buzau, politistii au observat printre calatori o tanara si un tanar care corespundeau descrierilor. Cei doi au fost legitimati si s-a stabilit ca fata era chiar adolescenta a carei disparitie fusese sesizata, iar insotitorul ei era un buzoian in varsta de 24 de ani. Din discutiile cu politistii, a rezultat ca cei doi sunt prieteni de aproximativ trei luni, iar in dimineata zilei de 22 octombrie adolescenta a plecat de bunavoie de acasa, pentru a veni cu prietenul sau in Buzau. Fata a fost luata acasa de catre tatal sau.

Sursa: Adevarul

25.10.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *