Perisoare cu sos de smantana

Retete culinare Pui  |  0 comentarii

Ingrediente Perisoare cu sos de smantana : 400 g carne tocata din piept de pui 1 cescuta orez 20 g unt 50 g smantana 2 oua 1 lingura faina 200 ml lapte sare zeama de lamaie.

Mod de preparare:
Albusurile se amesteca cu orezul si carnea si se modeleaza perisoare de marimea unei nuci,pa care le punem la fiert in apa clocotita timp de circa 30 minute. Pentru prepararea sosului se pune jumatate din cantitatea de lapte la fiert,se adauga faina desfacuta cu restul de lapte rece si se lasa sa fiarba timp de 15 minute. Peste lapte se adauga galbenusurile amestecate cu smantana,untul si perisoarele fierte. Dupa gust de poate picura zeama de lamaie.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *