Perisoare de miel cu sos de lamaie

Retete culinare Paste  |  0 comentarii

Ingrediente Perisoare de miel cu sos de lamaie: 600 g carne de miel tocata, 50 g orez, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 1/2 legautura patrunjel verde, 1 lamie, 1 albus de ou, 2 galbenusuri de ou, 1 cubulet concentart de legume, 25 g unt, sare, piper.

Mod de preparare:
Firbeti orezul timp de 10 minute in apa cu sare,apoi il scurgeti de apa.Intr0un castron pui carnea,ceapa tocata marunt si orezul racit.Incorporezi albusul si adaugi sare si piper dupa gudt .Amesteci bine si formezi perisoare potrivit de mari.ntr-o cratita cu peretiil argi diluezi cubuletul de concentart de supa cu 500 ml apa calda.Adaugi unt si introduci perisoarele.Le lasi sa fiarba la foc mic ,timp de 20 minute.Cand sunt gata,le scoti cu spumiera si pastrezi zeama in care au fiert.Separat,bati cele 2 albusuri cu zeama de lamaie si diluezi cu zeama in care au fiert perisoarele.Incalzesti compozitia pana incepe sa fiarba,api o torni peste perisoare .
Mod de servire: se servesc calde.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *