Peste 1.000 de angajati in pericol la Pitesti

Stiri Arges  |  0 comentarii

Peste 1.000 de angajati in pericol la Pitesti

Peste 1.000 de angajati din administratia pitesteana cu sabia concedierii deasupra capului! Autoritatile cauta insa solutii pentru ca numarul disponibilizatilor sa fie cat mai mic.
Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a fost miercuri, 30 iunie, in audienta la ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, caruia i-a prezentat o serie de obiectii cu privire la noile reglementari privind administratia publica locala. Pendiuc a spus ca Blaga a dat dovada de receptivitate si ca unele propuneri au fost acceptate, asa cum ar fi aceea ca prefectii sa nu mai dea aviz de legalitate in ceea ce priveste investitiile Primariilor.
Pe de alta parte, Tudor Pendiuc a anuntat ca Pitestiul nu se incadreaza in normativul de personal in administratie impus de Guvern, asa incat vor urma restructurari majore ale activitatii.
Primarul a spus ca in momentul de fata, conform normativelor propuse de Guvern, in administratia pitesteana ar mai trebui sa ramana doar 1.057 de angajati. Raportat la schema actuala de personal, trebuie gasite solutii pentru 1.142 de persoane ale caror posturi trebuie reduse! Este vorba nu de angajati de birou, ci de oameni de la Administratia Domeniului Public, Serviciul de Exploatare a Patrimoniului, Politia Comunitara, Filarmonica Pitesti, Salubritate Stradala ori Serviciul Public de Termoficare!

sursa: epitesti.ro


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *