Piata Sfatului Brasov muzica spectacol pationao turism pestera dragoste piturca stiri ziare Brasov

Stiri Brasov  |  0 comentarii

Spectacol de artificii şi lasere, în Piaţa Sfatului

Un spectacol de muzică şi lasere va avea loc ,în Piaţa Sfatului, în  noaptea de Revelion . Iniţial,  conducerea primăriei  avea în vedere  zona sensului giratoriu de la Casa Armatei , însă decizia finală a fost  Piaţa Sfatului.  Spectacolul va avea loc între orele 23.00 şi 01.00, şi va include un joc de lasere   şi un foc de artificii după ora  douăsprezece.

Bătaie de joc la Patinoarul Olimpic din Braşov

În ultima vreme, braşovenii se plâng tot mai des de serviciile oferite de celebrul Patinoar Olimpic din Braşov. " Am ajuns cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea ultimei ture de patinaj din zi (ora 20.00). Coadă infernală la închiriat patine…şi ar fi fost foarte ok dacă era civilizată. Coadă pe aproximativ 6 rânduri la preluat patine iar pe alte 3 se predau.

O braşoveancă e blonda de la turism

Este frumoasă, carismatică şi foarte sociabilă. I se mai spune şi blonda de la Turism, deşi nu are nici în clin nici în mânecă cu politica. Aşadar, nu este vorba despre Elena Udrea, ci despre braşoveanca Andreea Rotaru, câştigătoarea concursulului de frumuseţe Miss Turism România 2010.

10 lei intrarea în peşteră
 
Noua atracţie turistică a Râşnovului, peştera Fundata, va fi accesibilă publicului pentru doar 10 lei. Biletul pentru copii va fi la jumătate de preţ, iar în perioada următoare, administratorii obiectivului turistic vor amenaja şi două parcuri de aventură în imediata apropiere a peşterii. De asemenea, în interiorul acesteia se vor proiecta filmuleţe şi vor avea loc concerte de muzică de cameră, sala cea mare a peşterii având o acustică foarte bună.  Peştera face parte din aria protejată Valea Cetăţii şi a fost reabilitată de către o firmă privată, investiţia fiind de 300.000 de euro.

Alexandru Piţurcă, îndrăgostit de o frumoasă braşoveancă

Alexandru Piţurcă, fotbalistul Universităţii Craiova şi fiul antrenorului Victor Piţurcă, şi Oana Paveluc, „Miss Universe România 2010”, sunt îndrăgostiţi unul de altul până peste cap.
Cunoscuţi pe net. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare, în urmă cu trei luni. O bună bucată de timp, au vorbit doar la telefon. Apoi, când echipa craioveană a jucat la Braşov, Oana şi Alexandru s-au întâlnit. S-au plăcut de la prima vedere. Oana a fost impresionată că Alexandru este lipsit de fiţe.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *