Piata economica din Romania s-a inrautatit si nu se vad semne de redresare - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

EBS Cluj: Piata s-a inrautatit si nu se vad semne de redresare

Grupul EBS din Cluj-Napoca, furnizor de solutii software integrate de gestiune (Enterprise Resource Planning - ERP), a anuntat ca a incheiat primele sapte luni ale acestui an cu o cifra de afaceri de circa 3,8 mil. euro, in crestere cu peste 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut. EBS si-a bugetat pentru 2010 o crestere cu 12% a afacerilor si cu 15% a profitului brut fata de 2009, pana la valoarea de 6,7 mil. euro, respectiv 1,2 mil. euro.
"In contextul in care piata locala de ERP se afla in continuare intr-o situatie dificila, activitatea noastra pe piata externa este cea care a influentat in mod direct cresterea veniturilor EBS. Am obtinut primele rezultate pozitive de la demararea businessului SAP, iar divizia de servicii de application management si suport a inregistrat o crestere peste medie", a declarat  Daniel Metz, CEO EBS Romania.
Pentru piata locala EBS dezvolta, comercializeaza, implementeaza si ofera consultanta pentru solutiile SAP, produsele proprii Clarvision ERP si Clarvision Salarizare, precum si pentru aplicatiile Clarvision CRM si Clarvision BI, solutii dezvoltate in parteneriat cu Microsoft, respectiv Oracle. Grupul EBS este format din companiile EBS Romania (activitati de realizare a soft-ului la comanda) si EBS Consulting (activitati de consultanta pentru afaceri si management). EBS are trei sedii in Cluj-Napoca si filiale deschise la Sibiu si Brasov.

Sursa: zf.ro

10.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *