Piata muncii da semne de revenire. Se fac angajari in IT, retail si distributie ! - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Vrei sa lucrezi? Se fac angajari in IT, retail si distributie!

Piata muncii da semne de revenire, dupa ce a fost blocata mai bine de un an. Motivele sunt diverse: unele firme din industrie se lauda cu noi comenzi, magazinele se extind in tara, iar cei din IT si-au pastrat rata de crestere.
De altfel, oferta de locuri de munca din multinationale a crescut cu 5% fata de editia din primavara a targului de joburi Angajatori de Top, cei care vor sa se angajeze avand la dispozitie peste 1.600 de oferte. Targul se defasoara pe 22 si 23 octombrie, la Sala Palatului.
Companiile care participa la targul Angajatori de Top sunt: Microsoft, IBM Romania, Adobe Romania, Oracle, Thales Rail Signalling Solutions, Infineon, Dell Services, Gameloft, Route 66, Star Storage, Lyngsoe Systems, 1&1 Internet Development, TeamNet Collaborate, BRD Groupe Societe Generale, BCR, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, Baker Tilly Klitou, TMF, HP, Accenture, Genpact, WNS Romania, Wipro, Kraft Foods Romania, Coca-Cola HBC, Pepsico, JTI, British American Tobacco, Danone, Dacia Groupe Renault, Akka Romserv, UTI, Honeywell, Michelin Romania.Targul va fi deschis vineri, 22 octombrie, in intervalul orar 10.00-18.00, si sambata, 23 octombrie, intre 10.00 si 17.00.

Sursa: Incont

13.10.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *