Pilaf cu fructe de mare - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente:
 
1/4 punga de fructe de mare, 1 cana orez, 1/2 ceapa mica, 1/2 ardel gras, putin morcov, 1 catel usturoi, sare, piper, verdeata sau alte condimente (oregano, cimbru), 1 ligurita unt.
 Mod de preparare:
Orezul se fierbe cat sa ramana destul de taricel si se scurge bine de apa. Legumele se taie marunt si se calesc in unt, cand sunt aproape gata se adauga fructele de mare si se calesc impreuna pana se moaie si acestea.
Intr-o tigaie mai mare bine incinsa se pun la foc iute orezul partial fiert, legumele si fructele de mare, condimentele, amestecand mereu sa nu se prinda. Daca pilaful pare prea uscat, se mai adauga o lingurita de unt sau ulei de masline. Verdeata se adauga la sfarsit.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *